Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodimo vas u Kerempuh

Osvojite ulaznice za predstavu „Zmaj“

predstava Zmaj
Foto: Promo foto
25.04.2016.
u 12:11

Scena Satiričkog kazališta ˝Kerempuh˝ u punom je pogonu. Probe za novu predstavu, čija je premijera zakazana za 3. svibnja 2016., odvijaju se intenzivno

Pod vodstvom poznatog redatelja, Aleksandra Popovskog, u pripremi je predstava „Zmaj“ ruskog pisca i dramatičara Evgenija Švarca.

Bajka je to o gradiću u kojem već 400 godina vlada troglavi zmaj, o lijepoj princezi i o hrabrom vitezu. Vitez lutalica profesionalni je junak i uopće nije upitno hoće li pobijediti zmaja, no postavlja se pitanje može li se spasiti onoga tko ne želi biti spašen? Građani su poslušnici, ljudi koji šute i trpe te podržavajući teror brane tezu kako je jedini način da se oslobodiš zmajeva imati svog vlastitog.

Izrazito korespondira s našim vremenom, propituje mogućnost pobjede nad totalitarizmom i ukazuje na činjenicu da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.

Glumačku postavu čine: Vilim Matula, Nina Erak – Svrtan, Luka Petrušić, Vedran Mlikota, Ornela Vištica, Hrvoje Kečkeš, Filip Detelić, Linda Begonja, Ivan Đuričić, Damir Poljičak i Matija Šakoronja.

 

Dijelimo 3 x 2 ulaznice za predstavu koja igra 6. svibnja. Popunite obrazac u nastavku i odgovorite točno na pitanje. Svaki peti točan odgovor osvaja 2 ulaznice za predstavu. Natječaj traje do petka, 29. travnja.

Dobitnici ulaznica su: Mario Kapetanić, Lana Vendl i Goran Kekić.

Želite prijaviti greške?