Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJČIN DAN

Osvojite ulaznice za „Majčin dan“ i odvedite mamu u kino

Majčin dan
Foto: Promo foto
1/11
02.05.2016.
u 14:43

„Majčin dan“, romantična komedija koja odaje počast svim majkama, stiže u CineStar kina

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smještenih za vrijeme najomiljenijih blagdana, legendarni redatelj Garry Marshall snimio je Majčin dan, zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svijetu.

U najnovijem hollywoodskom kino hitu, koji 05. svibnja stiže u CineStar kina, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – one su majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Tijekom tjedna prije tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena pune ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje djece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služit će kao osjećajan i humorističan podsjetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija, „Majčin dan“ je pun neočekivanih obrata, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom.

Film u distribuciji Blitza stiže uz CineLady projekciju u sva CineStar kina od četvrtka 05. svibnja.

Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! Izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliže CineStar kino i užvajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči.

 

Poklanjamo vam 6x2 ulaznice! Popunite obrazac u nastavku te nam napišite ukratko za što ste sve zahvalni svojoj majci.

Šest najinspirativnijih odgovora nagradit ćemo s 2 ulaznice koje se mogu iskoristiti u bilo kojem CineStar kinu u Hrvatskoj. Dobitnike objavljujemo u petak, 6. svibnja.

Dobitnici ulaznica su: Ivana Baković, Nataša Šumiga, Smilja Ribić, Ivona Vlahov, Sanja Marić i Nika Jurić.

Čestitamo!

Želite prijaviti greške?