Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulaznice za utakmicu i potpisani dres

Dobitnici nagrada KK Cedevita su...

KK Cedevita - dres
Foto: PR FOTO
08.12.2014.
u 12:45

Predzadnje kolo Eurolige u Zagreb donosi pravu košarkašku poslasticu – europskog prvaka Maccabi!

KK Cedevita nakon 8. kola zauzima 5.mjesto u skupini B Eurolige sa omjerom 2-6 i u zadnja dva kola traži dvije pobjede koje bi osigurale 4.mjesto u skupini i veliki uspjeh u vidu plasmana u TOP 16 Eurolige. Maccabi kao aktualni europski prvak je velika prepreka koju naš predstavnik mora prekočiti, ali da za to ima potencijala mlada momčad KK Cedevite je pokazala šokantnom pobjedom u Tel Avivu u 4.kolu Eurolige.

U četvrtak, 11.12. u Draženovom domu u 19:30h kapetan Roko Ukić povest će Cedevitu u borbu s moćnim Maccabijem, a uz pune tribine Draženovog doma igrači će dati sve od sebe da još jednom sruše europskog prvaka i produže san o ostanku u europskoj klupskoj eliti.

Sudjelujte u natječaju do 10. prosinca u podne jer najboljih četiri osvajaju vrijedne nagrade! Najbolji od vas osvaja dres potpisan od strane svih igrača, a preostalih troje osvaja 2 ulaznice za utakmicu Cedevita-Maccabi 11. prosinca.

Dobitnik potpisanog dresa KK Cedevita je Krešimir Petracija, a 2 ulaznice za utakmicu KK Cedevita protiv Maccabija osvojili su: Borna Bakaran, Hrvojka Šunjić i Vladimir Valentović.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sanjaloo
15:56 08.12.2014.

Nije moguće ispuniti ni jedno polje a moj sin silno želi potpisani dres Mire Bilana,on je njegov uzor i spomene ga bar par puta dnevno(svaki dan).Eto ,bar cu pokusati na ovaj nacin da mi ne bude zao jer ga obozava..lp

SA
Sanjaloo
15:56 08.12.2014.

Nije moguće ispuniti ni jedno polje a moj sin silno želi potpisani dres Mire Bilana,on je njegov uzor i spomene ga bar par puta dnevno(svaki dan).Eto ,bar cu pokusati na ovaj nacin da mi ne bude zao jer ga obozava..lp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?