Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Roman Ivice Prtenjače ˝Brdo˝ osvojili su...

Ivica Prtenjača
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
01.12.2014.
u 12:26

Ovogodišnji pobjednik nagrade VBZ-a i TISAKmedije za najbolji neobjavljeni roman je Ivica Prtenjača, a mi vas darujemo s tek izdanim romanom ˝Brdo˝

Ivica Prtenjača osvojio je nagradu VBZ-a i TISAKmedije za najbolji neobjavljeni roman. Od 137 rukopisa prijavljenih za prestižnu nagradu, žiri je jednoglasno odlučio da je ˝Brdo˝ najbolji.
Više o romanu, autoru i nagradi pročitajte ovdje.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo 10 knjiga ˝Brdo˝, Ivice Prtenjače. Sudjelujte u natječaju do srijede 3. prosinca u ponoć jer deset najboljih osvaja roman ˝Brdo˝, a najbolje ćemo objaviti u ponedjeljak 8. prosinca tijekom dana.

Dobitnici su:
Ivana Beškara
Ljubica Brigitte Nikić
Bruno Cutura
Lana Zagorščak
Tanja Pinojtić
Željko Mičuga
Ivan Pihir
Ivana Zorić
Ankica Fugaj
Sandra Novaković
Osvojeni roman Ivice Prtenjače stiže na kućnu adresu sretnih dobitnika.

Ključne riječi

Komentara 1

AR
ariess
09:37 05.12.2014.

I tko su dobitnici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?