Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

CD Grupe Magazin˝Mislim pozitivno!˝ osvojili su...

Magazin ˝Mislim pozitivno!˝
Foto: PR FOTO
1/2
21.11.2014.
u 14:24

Za sve posjetitelje portala pripremili smo 2 CD-a zadnjeg albuma grupe Magazin. Sudjelujte u natječaju!

"Mislim pozitivno!" novi je studijski album grupe Magazin, ujedno i prvi album s pjesmama koje je otpjevala Andrea Šušnjara.
Kao nova pjevačica grupe Magazin predstavila se na Splitskom festivalu 2010. godine pjesmom Sijamski blizanci. Pjesma je vrlo brzo postala veliki hit pa je dobila i klupsku remixiranu verziju. Uspješna je bila i slijedeća pjesma Kemija, a potom i sve ostale koje su svoje mjesto našle na ovom albumu: Maslačak, Isti ko ti, Dušu nemaš da me na njoj nosiš, Parada, Luzer, Jutro nakon, Još se ne bi udala.

Sudjelujte u natječaju do ponedjeljka 24. studenog u 10 sati jer troje najboljih nagrađujemo CD-om.

Sretni dobitnici CD-a grupe Magazin su: Krešimir Mihaljević, Luka Knežević i Irena Anić. Osvojena nagrada stiže na kućnu adresu.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
22:03 21.11.2014.

Kako originalno! Penso positivo perché son vivo, perché son vivo... Ne poznam nikoga tko je kupio CD grupe Magazin, Danijelin ili, ne daj Bože, Severinin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?