Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Experia Fixie čeka na vas

Osvojite bicikl i dođite na Večernjakovu biciklijadu

Osvoji bicikl
25.05.2015.
u 14:42

Uz malo truda bicikl Esperia Fixie može biti vaš kako biste se pridružili brojnim građanima na 33. Večernjakovoj biciklijadi

Sretan dobitnik je Marko Katava iz Dugog Sela! Čestitamo i želimo mu ugodnu vožnju zagrebačkim ulicama!

Esperia bicikli jedan su od najprepoznatljivijih talijanskih brendova bicikala. Želite li doći na već tradicionalnu Večernjakovu biciklijadu, a nemate bicikl? Malo se potrudite i možda upravo ovaj bicikl može biti vaš.

Pobjedniku će bicikl biti uručen u subotu, 30. svibnja, na startu 33. Večernjakove biciklijade u 10 sati na parkiralištu ispred NSK. Pobjednik će potom na svom novom ljubimcu moći sudjelovati na Večernjakovoj biciklijadi i uživati u vožnji zagrebačkim ulicama, a potom se zabaviti na Bundeku. Uz bogat zabavni program i lijepo uređenje zahvaljujući Floraartu posjetitelji će stvarno uživati. Za dobru hranu pobrinut će se Matija Nikolić iz Wok by Matija koji priprema prave poslastice za sve posjetitelje biciklijade. Wok, meksička, roštilj...bit će to pravi gastro užitak.

Veličina kotača 28", single speed, čelični okvir s aluminijskim elementima... samo su neke od karakteristika bicikla koji možete možda upravo vi voziti na 33. po redu Večernjakovoj biciklijadi.

Što sve trebate napraviti da biste osvojili bicikl?

Čitajte portal Večernjeg lista jer se na dnu nekih članaka nalazi slika bicikla Esperia Fixie. Pronađite pet članaka na portalu Večernjeg lista u kojima se krije slika bicikla Esperia Fixie i napišite zašto želite doći na Večernjakovu biciklijadu. Najkreativniji odgovor  Pevec i Večernji list nagradit će biciklom. Nagradni natječaj traje do 28. svibnja. Pobjednika objavljujemo 29. svibnja.

Prijave su završile.

Želite prijaviti greške?