Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakularna jubilarna turneja predstave Željka Ninčića

Osvojite ulaznice za legendarnu Audiciju

Audicija
12.10.2015.
u 14:13

Jedinstvena i kultna kazališna predstava ponovno osvaja sve svojim humorom. Ne propustite ju pogledati već 19.10. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Sretni dobitnici su:
Marija Berendika, Zagreb;
Sanja Galović, Zagreb;
Lucija Glamuzina, Zagreb;
Mario Kapetanić, Zagreb.

Legendarna Audicija ponovno je na repertoaru, a turneja započinje 19. studenoga 2015. velikom svečanom predstavom u Kulturnoj dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, što će ujedno biti i 40 jubilarno izvođenje predstave u toj kultnoj dvorani hrvatske kulture. Predstava će biti izvedena i u većini hrvatskih gradova, a turneja će trajati do šestog mjeseca 2016. godine. Uz gradove u Hrvatskoj, Audicija će igrati i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Srbiji, a uživo će ju gledati, prema rezervacijama dvorana, skoro 100.000 gledatelja. U ovih 30 godina Audicija je odigrana preko 3.000 puta, a gledalo ju je više od 2.000.000 gledatelja u svim zemljama u okruženju i po tome je apsolutno neprikosnovena i kultna predstava ovih prostora koja je u kazalište uspjela privući sve slojeve gledateljstva.

Audicija je jedinstvena kazališna predstava obzirom na originalnost humora, te stalne interakcije sa publikom. Koliko su ljudi u Hrvatskoj željni pravog kvalitetnog humora govori i činjenica da publika sa oduševljenjem prekida predstavu preko 70 puta u prosjeku, što je dokaz njezine atrakcije. Audicija je kombinacija različitih vrsta komedija, u kojoj su likovi, čiji su strahovi, želja za uspjehom, snovi o glumačkoj karijeri, ali i njihova zbunjenost, naivnost, strah od realnosti i neuspjeha, karikirani do krajnjih granica. Sve to zajedno, profesionalno odigrano, daje dvosatnu terapiju smijeha koja ljudima izravnava bore na licima, liječi dušu i srce i vraća nadu u bolje sutra.

Osvojite!

Sada i vi imate priliku doživjeti sve čari Aducije te uživati u njezinoj izvedbi već 19.10. u dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu s početkom u 20 sati! Prva četiri čitatelja koja 13.10. u 12 sati pošalju mail naslova “Audicija” na: marketing@vecernji.net zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona) osvajaju po dvije ulaznice za ovu nezaboravnu kultnu predstavu!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?