Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PROPUSTITE

Novi broj zabavne Večernjakove enigmatike

Večernjakova enigmatika
Foto: VL
18.03.2015.
u 14:05

Bliži se petak, što znači da dolazi nova Enigmatika i super nagrade

Večernjakova enigmatika prava je poslastica za iskrene ljubitelje križaljki. U ovom zabavno-enigmatskom prilogu možete testirati svoje znanje i u talijankama za strpljive, megasudokuu samo za one najupornije, a tu su i velike osmosmjerke, skandi, pitalice, zanimljivi šahovski problemi i mozgalice te slike razlike. Za dodatno opuštanje i smijeh pripremili smo nove nastavke uzbudljivog stripa Nipper i odlične viceve. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 56 stranica za samo 3 kune uz Večernji list već u petak, 20. 3.

Također, tu je 30 novih nagradnih iznenađenja te zanimljivi glazbeni CD-i, kuharice i knjige kao dodatni poticaj. Posebno izdvajamo knjigu "Hrvatski velikani" prof. dr. sc. Bože Skoke, jednog od najboljih poznavatelja identiteta i imidža Hrvatske, kuharicu s odličnim tradicionalnim receptima "Mojih 50 najdražih slanih jela" te knjigu "200 najpopularnijih biljaka koje ćete lako uzgojiti".

Potražite na svim kioscima u petak 20. 3. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 10 kuna i osvojite neku od ovih vrijednih nagrada.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 3 kune po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?