Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojite!

Mangroove predstavlja novi album u klubu Sax!

Mangroove
Foto: PR FOTO
1/2
11.12.2015.
u 09:00

Povodom izlaska novog studijskog albuma 'Sami' grupa Mangroove održat će koncertnu promociju u četvrtak, 17. prosinca u kultnom zagrebačkom klubu Sax!

Album, čiju produkciju potpisuje Zvonimir Dusper Dus, objavljen je pod okriljem izdavačke kuće Dancing Bear, a uz aktualni singl, nježan i radiofoničan 'Pokušaj' (feat. Dado Topić i Igor Geržina) koji i dalje osvaja top ljestvice, album sadrži sveukupno 11 pjesama uključujući i prethodne singlove 'Ljubavna', 'Nije da me ne voliš' i 'Sami'.

'Sami', treći po redu album Mangroovea, do sada bilježi najviše gostovanja, a posebno valja istaknuti ono Dade Topića, Tedija Spalata, saksofonista Igora Geržine, Vojkana Jocića, Viktora Lipića i Ane Veverec.  

Novi album ove kreativne soul funk grupe dobio je sjajne kritike i odlične recenzije koje su između ostalog i potvrdile da se Mangroove s albumom 'Sami' prometnuo u „najkvalitetniji domaći pop sastav u ovome trenutku“.

Mangrooveu će se u Saxu, kao gost na pjesmi 'Pokušaj', pridružiti naš poznati sakosofonist Igor Geržina uz pjevača Nikolu Marjanovića, a u tijeku večeri bend će podržati i vrsni instrumentalisti Vojkan Jocić i Viktor Lipić.

- Bit će to odličan koncert, ali prije svega slavlje našeg truda i truda svih dragih muzičara i gostiju koji su zajedno s nama radili na ovom albumu. Jedna lijepa glazbena priča i putovanje kroz jedan svemir zajedno sa našom publikom – izjavila je Željka Veverec povodom skorog koncerta u Zagrebu.

Početak programa predviđen je za 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 30 kuna te po cijeni od 40 kuna na dan koncerta.

Osvojite!

Dva najbrža čitatelja koja danas od 13 sati pošalju mail sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) osvojit će po 2 ulaznica za ovaj odličan koncert.

Sretno!

Sretne dobitnice su Željka Frančić i Ida Tomašić. Čestitamo i želimo im odličan provod!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?