Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA

Dođite svi na rođendansku veselicu Zoološkog vrta!

zoo (1)
Foto: ZOO
1/3
18.06.2010.
u 12:31

Dođite u subotu i nedjelju, 19. i 20. lipnja, u Zoološki vrt i uživajte u susretu sa životinjama.

Već mu je osam i pol desetljeća, a mlađi je, svježiji i moderniji nego ikad prije. Ipak, 85. rođendan zahtijeva dostojno slavlje, veliku i veselu feštu na koju su pozvani svi građani, a osobito oni najmlađi. Dođite u subotu i nedjelju, 19. i 20. ovog mjeseca, u Zoološki vrt i uživajte u susretu sa životinjama i brojnim iznenađenjima koje je ZOO priredio za svoj rođendan.

Provozajte se čamcem po Prvom jezeru i prvi iskušajte nove programe ZOO vrta, poput atraktivnog Fotosafarija u kojem će djeca otkriti tajne fotografiranja životinja te naučiti štošta zanimljivo o njima. Ovaj će se program odvijati svaki vikend, a prvi put ove subote.

Uvode se i stručna vodstva za posjetitelje, internetska stranica ZOO vrta na engleskom te se izdaje vodič kroz ZOO vrt na 40 stranica. Pokrenut je i serijal polusatnih emisija “Priče iz ZOO vrta” na nacionalnoj televiziji u kojima će kamera zaviriti i u one kutke vrta koji su nedostupni posjetiteljima. Snimljen je i novi spot ZOO vrta u kojemu se sa životinjama druži roker Davor Gobac.

Pobjednici natječaja za djecu “Naj priča iz ZOO vrta” izvest će svoje predstave na pozornici ove subote, a mali će posjetitelji moći sudjelovati u nagradnoj igri ZOO detektiv. Bit će tu još zabave, igre i druženja u malom životinjskom carstvu u srcu Zagreba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?