Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradna igra

Dijelimo ulaznice za Valentinovski koncert Nene Belana u Tvornici kulture

'25.08.2012.,Sibenik - Na veceri novih skladbi 15. Dalmatinske sansone mjesta u publici su bila popunjena do posljednjeg mjesta. Neno Belan Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL'
Duško Jaramaz/PIXSELL
16.01.2015.
u 14:04

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove je godine pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni - "plugged", a dijelom akustični -"unplugged“. Kao i proteklih godina, "belaniranje" donosi uživanje u bezvremenskim Belanovim hitovima, a svi posjetitelji mogu očekivati vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo.

Legendarni Neno Belan i ove godine, tradicionalno uoči Valentinova, pjeva za sve zaljubljene! Nakon rasprodanih koncerata u Domu sportova i dvorani Vatroslava Lisinskog, Neno Belan i Fiumens vraćaju se na mjesto gdje je sve započelo – u Tvornicu kulture, gdje će održati dva velika koncerta 6. i 7. veljače u organizaciji Dallas Recordsa i Mars Musica.

Za razliku od dosadašnjih valentinovskih izdanja Nene Belana, ove je godine pripremio specifičan koncert koji će dijelom biti električni - "plugged", a dijelom akustični -"unplugged“. Kao i proteklih godina, "belaniranje" donosi uživanje u bezvremenskim Belanovim hitovima, a svi posjetitelji mogu očekivati vrhunsko glazbeno i romantično iskustvo. Osim poznatih hitova kao što su "Rijeka snova" i "Vino noći" ili aktualnih hitova "Daj mi, daj" i "Anđela, anđele", Neno Belan će publici u Tvornici predstaviti i svoj novi singl "Jer pjesma je dio nas". Autorstvo u potpunosti potpisuje sam Belan, a produkcija je nastala u suradnji s Igorom Ivanovićem.

Belan će 6. i 7. veljače u Tvornici kulture još jednom pokazati zašto je već godinama jedan od najslušanijih autora i izvođača, koji potpuno razumije svoju publiku uvijek je iznova osvaja svojim romantičnim tekstovima i plesnim ritmovima.

A naše vjerne čitatelje nagrađujemo s dva puta po dvije ulaznice za svaki koncert. Sve što trebate je na adresu nagrade@vecernji.net poslati vaše osobne podatke (ime, prezime i adresa) s naznakom za koji datum (6. ili 7. veljače) želite ulaznice. U naziv maila napišite Neno Belan. Imena sretnih dobitnika objavit ćemo za tjedan dana. Sretno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?