Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Knjigu ˝Ustaška vojnica 2˝ osvojili su...

Ustaška vojnica 2
Foto: Promo foto National Geographic
04.08.2014.
u 15:28

U suradnji s internet supershopom MONDO darujemo vam pet knjiga o najjačoj vojnoj sili NDH.

U suradnji s MONDO Internet Supershop-om osigurali smo pet knjiga ˝Ustaška vojnica 2˝. Knjiga je nastavak priče o Ustaškoj vojnici, njezinu ustroju te bitkama potkraj Drugog svjetskog rata, a ovdje pročitajte više o knjizi.

Sudjelujte u natječaju do srijede 6. kolovoza u 15 sati, a pet sudionika s najboljim odgovorom osvaja nagradu.

Dobitnici knjige su: Sandi Budetić, Tomislav Devčić, Ivo Jozepović, Ivan Zdelar i Mladen Posavec.
Čestitamo dobitnicima! Nagrada stiže na kućnu adresu.

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dinpolud
18:53 04.08.2014.

Ova je knjiga sramotno ustaško-fašistička propaganda. Vi propagirate sramotnu zločinačku vojsku marionetske tzv.ndh. Pročitajte Ustav RH na čemu počiva i nemojte se izvlačiti na to da se ima pravo saznati nešto i o tome dijelu sramotne Hr. povijesti. Povijesni revizionistii shvatite: tzv. ndh je bila naci-fašistička tvorevina koja je zauvijek nestala kao simbol zla 1945.godine, ova HRVATSKA NIJE sljedbenica te zločinačke tvorevine.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:59 05.08.2014.

Tolika knjiga o porazima?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?