Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći kotač

10 situacija koje vas očekuju nakon što vam se najbolja prijateljica uda

Vjenčanje, brak
Foto: Thinkstock
13.08.2015.
u 11:14

Vaša najbolja prijateljica bila je uz vas u najvažnijim trenucima života, no onda se udala. Kad se vaša najbolja prijateljica uda, predaje se partneru, a život se mijenja. Evo na koje sve načine:

Vaša najbolja prijateljica bila je uz vas u najvažnijim trenucima života, no onda se udala. Kad se vaša najbolja prijateljica uda, predaje se partneru, a život se mijenja. Evo na koje sve načine:

1. Izlasci samo u paru

Sjećate li se kad je planiranje odmora i izlazaka bila stvar vas cura? Sada, kada je vaša frendica u braku, ona će raditi stvari rezervirane za ljude u braku. To znači da ste vi u drugom planu.

2. Ili ćete "držati svijeću"

Više nećete moći doći kod prijateljice kad vam se prohtije. Umjesto da vas dvije sjedite na kauču i raspravljate o banalnostima, tu će sada s vama sjediti i netko treći – njezin suprug.

3. Štednja postaje njezin prioritet

Možete zaboraviti na česte izlaske i šopinge. Svaka se kuna štedi kako bi vaša prijateljica sa suprugom kupila stan ili kuću.

4. Brak vam se čini stoljećima daleko

Vaša prijateljica potpisala je papir kojim se praktički obvezuje biti s nekim do kraja života povezana financijski, emotivno i seksualno. To i na vas stavlja određenu vrstu presinga.

5. Shvatit ćete da je ona odrasla

Brak je stvar za odrasle. Niste ni skužili da je ona odrasla, ali je. Gotovo je.

6. Više ništa nije oko vas i nje, sada su u pitanju oni

U ovom možete pronaći i sitno zadovoljstvo. Ona mora kuhati, prati i čistiti za dvoje. Vi? Vi tjednima niste oprali rublje i nije vas briga.

7. Bit ćete beznadna single frendica

Sada, kad je vaša frendica našla ljubav života, vaš solo status sve je izraženiji.

8. Izgubljeni ste

Osjećat ćete se pomalo izgubljeno. Činit će vam se da ona ima sve, dok vi nemate ništa.

9. Više neće biti vaša pomoćnica u izlascima

Dok vi barite zgodnog frajera, ona priča s njegovim dosadnim prijateljem. A sve radi vas. E, pa toga više nema. S vjenčanim prstenom to postaje čudno.

10. Ona će vam "utabati put"

Ona je prva u braku, ona će vam davati informacije o svadbi i prvim godinama braka. Nema bolje nego učiti iz njezina iskustva.

>>Ovo je 10 najboljih pitanja za prvi spoj

>>Recite DA tematskim vjenčanjima

Komentara 3

Avatar ninnna
ninnna
17:07 13.08.2015.

Ne mogu da verujem da čitam i komentarišem ove nebuloze... Ubi me vrućinaaaaaaaaaaa!

DA
danho
12:26 13.08.2015.

'Ona mora kuhati, prati i čistiti za dvoje. ' A svi se pravimo kak smo moderni i onda ovakvi clanic...a sto muz radi ako ona kuha, pere i cisti za dvoje..ladi jaja?

NI
NINA88
09:44 14.08.2015.

Ovo pod 2. ne znam koji muž će sjediti sa dvije žene i slušati nebuloze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije