Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američka elita

Ivanku Trump i supruga Jareda Kushnera oduševio Dubrovnik

Ivanka Trump
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/12
13.08.2016.
u 16:49

Prošetali su se Stradunom i izazvali poprilično zanimanje turista kojima su rado i pozirali, a potom su u cvjećarnici kupili sve cvijeće

Svjetskoj eliti Dubrovnik je i ove godine omiljena ljetna destinacija. Nakon što su se Stradunom nedavno šetale Slavica Ecclestone i njena kći Tamara te članovi megapopularnog benda U2, jučer se starom gradskom jezgrom prošetala i Ivanka Trump sa suprugom Jaredom Kushnerom.

Kći kontroverznog predsjedničkog kandidata na izborima u SAD-u Donalda Trumpa razgledala je znamenitosti grada i bez pogovora i s osmijehom pozirala turistima koji su je prepoznali, baš kao i fotoreporterima koji su se zatekli u gradu.

– Dubrovnik je zbilja spektakularan – mašući je dobacila novinarima. U jednoj od gradskih cvjećarnica Ivanka je pokupovala veći dio cvijeća koji se našao u ponudi i ponijela ga je na jahtu Rising Sun na kojoj je s obitelji doplovila do dubrovačkog otočića Lokruma. Sljedećih dana tijekom krstarenja Jadranom Rising Sun bit će dom 34-godišnje Ivanke, njena supruga i njihovo troje djece; petogodišnje Arabelle Rose, trogodišnjeg Josepha Fredericka i petomjesečnog Theodora Jamesa.

Ova velebna 138 metara duga jahta vlasništvo je newyorškog poduzetnika i filmskog producenta Davida Geffena i među deset je najvećih na svijetu. Ivanki će dobro doći predah jer posljednjih je mjeseci jako angažirana u očevoj predsjedničkoj kampanji, a pritom nije zanemarila ni svoj posao izvršne potpredsjednica tvrtke The Trump Organization. Njena majka Ivana Trump stara je gošća hrvatske obale.

>>Odlično raspoloženi Ivanka Trump i suprug Jared Kushner rado pozirali u šetnji sunčanim Dubrovnikom

>>Ljetovala na Pagu s roditeljima 
i njihovim kolegama iz Komunističke partije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije