Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaju više od muškaraca

Žene otkrivaju zašto varaju: Trebala sam više seksualnih partnera

Seks
Foto: Thinkstock
1/4
29.05.2018.
u 18:48

Nadia Bokody, urednica internet stranice She Said, provela je istraživanje kako bi otkrila razloge zbog kojih se žene upuštaju u preljub.

U istraživanjima su se stručnjaci dosad uglavnom bavili pitanjem muške nevjere i pokušavali su odgonetnuti zašto su muškarci nevjerni, a Nadia Bokody, urednica internet stranice She Said napravila je istraživanja koja pokazuju da žene sada varaju više od muškaraca i da su prevare žena porasle za 40 posto u odnosu na muške prevare, piše Daily Mail.

Donosi i ispovijesti žena koje su prevarile svoje muževe, a jedna od tih ispovijesti je i njena.

- Bilo bi jednostavno za sve okriviti mog bivšeg supruga i reći da nije bio romantičan, da me vrijeđao i ponižavao, ali ništa od toga nije istina. Istina je da sam ga prevarila jer sam mogla - rekla je Nadia.

U nastavku teksta koji je objavila na portalu She Said otkriva razloge zbog kojih žene varaju, a koje je otkrila svojim istraživanjima.
Potreba za više partnera, prvi je razlog koje su mnoge žene navele kao povod varanju. - Do svoje tridesete varala sam partnere i nisam imala ideju kako izvesti da to bude etički dok nisam otkrila poliamoriju i pronašla model kako to izvesti na etički način. 

Želja za istraživanjem drugih opcija i potreba za istraživanjem seksualnosti navele su žene koje su od mladosti bile u ozbiljnim i dugim vezama. Upustile su se u druge ljubavne veze, a pri tom nisu imale hrabrosti prekinuti dugogodišnju vezu i tako su počele varati.
Treći razlog koji žene navode kao povod za prevaru je taj što su om partneri prigovarali što izlaze, a s druge strane oni nikada nisu htjeli izlaziti s njima i radije bi vrijeme provodili igrajući igrice. U takvim odnosima muškarci su često pokazivali ljubomoru kada su njihove partnerice počele  zarađivati više, a sve to budilo je želju kod njihovih partnerica da ih prevare što su na kraju i učinile.

Impulzivna sam i ne marim previše za osjećaje drugih, rekla je jedna žena i zbog toga se, kaže, često upuštala u preljub. 
- Čim sam došla u mogućnost da prevarim svog partnera to znači da mi nije bilo dovoljno stalo do te veze. S druge strane učinila sam to jer sam impulzivna i ne razmišljam hoće li moji potezi nekoga povrijediti - rekla je jedna od ispitanica u ovom istraživanju. 

Ključne riječi

Komentara 7

IL
ilijan
20:17 29.05.2018.

Žene varaju kad im se god prilika ukaže zato se i kaže nikad ženi ne vjeruj.

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
19:50 29.05.2018.

Ovo se kod nas zove kurva.

UI
uvijek i sve
00:22 30.05.2018.

Kakve gluposti! Večernji samo propagira nemoral i hvata clickove. Baš su četiri američke razvratnice reprezentativan primjer za Hrvatsku. Ovakvi stavovi koji su nenormalni i za SAD, se pokušavaju nametnuti kao "regularni".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije