Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u luksuznom životu

Kaže da uživa biti kućanica i supruga milijunaša: ‘Daje mi novac da održavam dobar izgled'

Instagram/@soudiofarabia
26.01.2023.
u 13:30

Par živi u Dubaiju i Soudi redovito otkriva kako provodi dane svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama kojih je 942,1 tisuća

Jedna žena otkrila je da obožava biti kućanica udana za milijunaša te kaže kako dane provodi uređujući kosu i nokte uz obilne ručkove. Soudi, na TikToku poznata kao @soudiofarabia, udana je za milijunaša Jamala, koji joj, kako kaže, redovito daje novac za trošenje kako bi financirala svoj luksuzni stil života, piše The Sun.

Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima:

1/6

Par živi u Dubaiju i Soudi redovito otkriva kako provodi dane svojim vjernim pratiteljima na društvenim mrežama kojih je 942,1 tisuća. U jednoj nedavnoj snimci Saudi je objasnila da je provela večer ispijajući koktele s 24-karatnim zlatom i jedući vrhunski obrok od tri slijeda, a sve je platio njezin suprug. Objavila je snimku s naslovom: "Tretman princeze ono je što mi treba."

- Ovo je dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Jamal je rekao će biti zauzet poslom pa mi je dao nešto novca za trošenje i, naravno, otišla sam u kozmetički salon. On voli kada brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam super jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da sredim i frizuru dok on obavlja drugi posao telefonski. Nakon toga mi je rekao da me večeras želi iznenaditi pa smo otišli kući i presvukli se - rekla je u videu.

U videu je kasnije pokazala naušnice koje je, kako kaže, Jamal dizajnirao posebno za nju te je dodala da je on jednostavno želi razmaziti. Nakon toga Jamal ju je odvezao u skupi restoran gdje su naručili koktele s 24-karatnim zlatom. Jamal je čak i unajmio pjevača koji je otpjevao njezinu omiljenu pjesmu. 

@soudiofarabia Princess treatment is what I need fr ✨ #dubai #fyp #ksa #foryou ♬ Calm Down - Rema & Selena Gomez

"Na večeri smo jeli salate, škampe, filet mignon i tiramisu. Naravno, Jamal je sve to platio", dodala je Soudi. 

Njezin video u kratkom je vremenu prikupio golem broj pregleda, a korisnici su bili podijeljenih mišljenja.

"Ovo sve izgleda tako sumnjivo", napisao je jedan korisnik.

"Ostavit ćeš ga čim ostane bez novca", glasio je komentar drugog korisnika.

"Vidi se da uživaš, divno", komentirala je treća korisnica, a četvrti korisnik je dodao: "Realno svi bi htjeli živjeti tako. Ljudi u komentarima su samo ljubomorni na tebe."

Sa 17 postala je najmlađa dobitnica EuroMillionsa, a danas kaže: "Ne bih to poželjela nikome!"

 

Ključne riječi

Komentara 2

T2
Tomo_20
18:08 26.01.2023.

Mozes ti mala i noja jesti ne zanimas me!!

ZZ
Zo-ZG
20:21 27.01.2023.

Ima dobar želudac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije