Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno priznanje

Žena se obratila psihoterapeutkinji za pomoć jer želi ostaviti supruga - i biti sa svojom polusestrom!

shutterstock
26.03.2021.
u 20:10

Psihoterapeutkinja joj savjetuje da svima iskreno prizna što se događa već pola godine.

Anonimna 46-godišnjakinja obratila se psihoterapeutkinji za pomoć nakon što se pronašla u vrlo zbunjujućoj i stresnoj životnoj situaciji. Naime, ona i dvije godine stariji suprug već su nekoliko godina u braku, ali shvatila je da između njih nema puno strasti. Intimni su jednom tjedno, petkom, a ostale dane više nalikuju na prijatelje i cimere nego na bračni par. 

Njezino nezadovoljstvo ubrzo je ispunila najbolja prijateljica. "Kada mi je bilo 30 godina, mama se oženila s drugim čovjekom koji je također imao kćer mojih godina. Jako smo se brzo zbližile i provodile dane zajedno, a iako sam u početku mislila da imam novu najbolju prijateljicu, sve se promijenilo prije šest mjeseci kada je bila kod mene na večeri, a na odlasku me poljubila. Nije dugo trebalo da odemo u krevet. Seks je bio fantastičan što je rijetkost za mene jer ne doživim baš često orgazam sa suprugom. Od tada se stalno nalazimo, a počele smo pričati o tome da skupa pobjegnemo - daleko od osuda i obitelji. Žao mi je što sam lagala supruga, ali znam da je ova žena meni suđena. Kako da se izbavim iz ovog kaosa?"

Pokazala kako izgleda hrana iz McDonald'sa - nakon 17 godina!

Psihoterapeutkinja Deidre Sanders odgovorila joj je putem The Sun portala. 

"Ovakve ljubavi nisu rijetkost, zna se dogoditi da se 'polubraća' i 'polusestre' zaljubljuju jedno u drugo. Moraš biti iskrena prema suprugu, bit će bezbolnije da mu sama kažeš nego da sam slučajno sazna. Obitelj možda neće pozitivno reagirati, ali sigurno će imati više poštovanja ako im sve sama priznaš. Prije nego objaviš svima što osjećaš, definiraj odnos sa djevojkom i uvjeri se je li to zaista ljubav ili samo afera."

'Uhvatio sam suprugu, koja je posvojena, kako se seksa s bratom - njezinoj obitelji to je skroz normalno!':

1/1

Komentara 2

US
Usputni
01:37 27.03.2021.

"Mama se ozenila sa drugim covjekom"? Pa imate li vi lektora uopce? Kako se zena moze "ozeniti" sa covjekom?

MD
mladen.divkovic.14
20:35 26.03.2021.

Ne bi bilo loše da ode psihijatru, jednako tako VL bi trebalo dodatno opteretiti porezom zbog širenja morbidnih sadržaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije