Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli primati komplimente zbog mirisa

Žena 'opsjednuta' parfemima posjeduje više od 400 bočica: ‘Nanosim ih i prije spavanja!’

Tik Tok
11.01.2023.
u 12:30

U videu je pokazala svoja četiri omiljena parfema i opisala ih

 

Nema ničeg boljeg od dodavanja malo mirisa parfema da upotpunite svoj outfit prije izlaska. Lijepo je mirisati, a mnogi ljudi imaju prepoznatljiv miris koji kupuju iznova i iznova. No, jedna žena objavila je video na Tik Toku u kojem je priznala da prepoznatljivi mirisi nisu njezina stvar jer ima više od 400 bočica parfema, piše Mirror.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan:

1/8

Josephine, koja objavljuje na TikToku kao @jusderose, podijelila je kratki video svojih parfema prije nego što je objasnila da ih ima više od 400 - ali svoje omiljene podijelila je sa svojim pratiteljima.

- Nanosim parfem čak i prije spavanja - rekla je u videu, a zatim pokazala četiri luksuzna mirisa, s markama kao što je Armani, te je opisala što voli kod svakog od njih i zašto su joj omiljeni. 

Objasnila je da voli nanositi parfeme jer ju to smiruje, opušta, jer miriše stvarno čisto, a također i često prima velike komplimente. 

@jusderose Top 5 perfumes for life #perfumetok #fragrancetok #perfume #fragrance ♬ original sound - Jus de Rose | Perfume Reviews

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni njezinom kolekcijom parfema.

- Moj životni cilj je posjedovati što više parfema - napisala je jedna korisnica.

"Imam neke od ovih parfema koje si pokazala i odlični su - komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Jedino što me muči je što za ovo treba imati puno novaca."

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije