Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Želite smanjiti unos slatkiša kod djece? Sakrijte ih ovom jednostavnom metodom

Shutterstock
19.10.2020.
u 15:30

Mnoge mame su oduševljene ovom idejom te su ju odmah odlučile isprobati.

Jednom kada djeca otkriju gdje se čuvaju slatkiši, gotovo je. Teško ćete spriječiti da ih jedu prije ručka ili večere i u neograničenim količinama. Ipak, jedna mama je pronašla rješenje za ovu situaciju.

U supermarketu kupila je vješalicu za vrata s pretincima koju ljudi nerijetko kupuju za kupaonicu kako bi pospremili higijenske potrepštine. Ona je u pretince odlučila staviti sve slatkiše i grickalice, a vješalicu je postavila na unutarnju stranu vrata svoje spavaće sobe. 

Foto: Daniel Pavlić

Kada se vrata otvore, odmah se prislone uz zid, a djeca ne uspiju vidjeti ni pronaći slatkiše.

Grijanje ne mora biti udar na kućni proračun: Donosimo nekoliko savjeta kako uštedjeti ove sezone!

Podijelila je svoju ideju u Facebook grupi 'Kmart Home Decor & Hacks Australia', a druge mame su ju prozvale 'genijalkom', prenosi Metro.

Mama otkrila metodu s kojom će dom blistati nakon samo 30 minuta:

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije