Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Želite sjediti na suncu i raditi na laptopu, ali smeta vam svjetlost? Isprobajte zanimljiv trik koji će vam to olakšati

Shutterstock
14.07.2022.
u 07:00

Tom Wood je sa svojim trikom prikupio tisuće pregleda, a sve je zapravo vrlo jednostavno, potrebna vam je samo jedna kartonska kutija

Mnogi ljeti dođu u iskušenje s laptopom izaći vani, uživati u toplom vremenu i upijati sunce, bez obzira na to radite li od kuće ili se jednostavno opuštate. Međutim, postoji problem, a to je nemogućnost gledanja ekrana pri jakom svjetlu. Osim toga, laptop bi se mogao i pregrijati. No, jedan čovjek na LinkedInu je otkrio rješenje za to, a sve što vam je potrebno je jedna kartonska kutija.

Kako piše Mirror, Tom Wood je sa svojim trikom prikupio tisuće pregleda, a sve je zapravo vrlo jednostavno.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

1/12

Tom je predložio da prijenosno računalo stavite u kartonsku kutiju koja je s jedne strane otvorena, kako biste ga zaštitili od sunca, a s bočnih strana kutije napravite male rupice ili rezove kako bi laptop 'imao zraka'. Ne samo da će blokirati svjetlost od koje ne možete vidjeti ništa na ekranu, već će i pomoći u pružanju rješenja za moguće pregrijavanje vašeg laptopa dok je on izravno na suncu. 

- Najnovije u tehnologiji rada od kuće. Napravite si ovaj izum još danas kako biste mogli bezbrižno raditi, ali u isto vrijeme i dobiti preplanuli ten - našalio se Tom u objavi. 

Foto: LinkedIn/Tom Wood

Korisnicima ove društvene mreže svidjela se Tomova ideja, a mnogi su mu zahvalili za ovaj genijalan 'izum'.

- Odlična ideja za nas koji radimo od kuće - napisao je jedan korisnik.

- Isprobat ću ovo - dodao je drugi. 

Neki korisnici priznali su da su umjesto kartonske kutije koristili košaru za rublje, što im se nije uvijek pokazalo praktičnim. 

Ljeti se najradije tuširate hladnom vodom? Više će vas rashladiti topla kupka, kažu stručnjaci

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije