Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆA SE BOLJE U SVOME TIJELU

Influencerica se fotografirala u nekoliko garderoba i pokazala koliku razliku čini osvjetljenje: 'Sasvim je drugačije!'

Instagram/@breeelenehan
11.07.2022.
u 10:30

Influencerica je u opisu objave napisala kako iskustvo isprobavanja odjeće u garderobama različitih dućana može biti zbunjujuće i frustrirajuće.

Jedna je tiktokerica na Instagramu objavila niz slika u kojima je pokazala kako rasvjeta u garderobama u dućanima može drastično promijeniti izgled tijela u ogledalu. Naime influencerica Bree Lenehan inače često govori o pozitivnom odnosu prema svome tijelu, a na fotografijama je pokazala i razliku u izgledu svog tijela kad pozira i kad je opuštena, piše The Sun

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

U opisu objave je napisala da iskustvo isprobavanja odjeće u garderobama različitih dućana može biti zbunjujuće i frustrirajuće, a ukazala je na to da jako osvjetljenje i ogledala koja pokazuju razne kutove mogu zaista loše utjecati na samopouzdanje. 

- Jedan od okidača koji me natjerao na strogu dijetu, prije mnogo godina, bile su upravo garderobe i njihovo grozno osvjetljenje. Uništile bi svako samopouzdanje koje sam imala i nakon isprobavanja odjeće bih uvijek završila u suzama - napisala je influencerica.

Foto: Instagram/@breeelenehan

Pokazala je i kako njeno tijelo izgleda kada pozira i kada je potpuno opuštena, da pokaže razliku, a slikala se i u pripijenoj haljini u kojoj je izgledala vitko, a zatim je na drugoj slici u donjem rublju, pokazala da i ona ima nekoliko nesavršenosti. Poručila je da je htjela podijeliti ove fotografije kako bi pokazala ljudima da takve stvari ne trebaju nikome pokvariti dan i da se trebamo osjećati dobro u svojoj koži. 

Foto: Instagram/@breeelenehan

- Moguće je biti zadovoljan sa svojim tijelom i to nema veze sa promjenom vašeg izgleda. Većinu vremena smo naš najoštriji kritičar mi sami, pa kada je u pitanju slika o našem tijelu, radi se o tome kako mi gledamo sami sebe - nastavila je.

Mnogi korisnici su joj u komentarima zahvalili što je iskrena, te što je podijelila da i ona ima nesavršenosti kao i svi drugi. 

- Hvala ti na ovome, odmah se osjećam bolje u vezi svog tijela - napisala je jedna korisnica. 

Kakva vještina! Julie (39) pokazala je kako je snimila svoj naopaki ples na šipci: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije