Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li pretjerala?

Zatražila je razvod braka nakon što je otkrila poruku od jedne riječi na suprugovu mobitelu

Shuttershock
31.10.2023.
u 10:30

Poruka od jedne riječi bila je sve što je bilo potrebno da se brak ovog para raspadne jer supruga tvrdi da zaslužuje bolje nakon što je doznala što njezin suprug uistinu osjeća prema njoj

Kada ste u braku, posljednja stvar koju ste mislili da ćete raditi jest njuškati po mobitelu vašeg partnera dok je izvan sobe, ali jedna je žena učinila upravo to – i to je okončalo njezin brak. Nije znala da njezin muž za nju ima "nadimak" kojim se koristio u društvu svojih prijatelja, a slobodno se može reći da je to nije nimalo impresioniralo. Kad je shvatila što on zapravo misli o njoj, to je rezultiralo time da ga je napustila, prenosi Mirror.

Priznala je da je došlo do promjene u njihovu odnosu otkako im se rodio sin, a ona mu je i dalje opraštala što nikada nema vremena za njih jer je bio "glavni hranitelj" u obitelji. Imao je četvrtke navečer samo za sebe da ide i bavi se sportom, kao i "ručkove petkom, koji su se uvijek pretvarali u pića petkom navečer, jer su to bile prilike za umrežavanje", a ona nikada nije imala problema ni s čim od toga.

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, nije joj volio govoriti svoje planove. Žena je tada otkrila da je muž osmislio nadimak za nju – 'OKSMS' (ona koju se mora slušati), unatoč tome što mu je dopuštala da radi što god želi – i to je završilo razvodom. Taj ju je nadimak toliko uzrujao da je napustila njihov dom i tvrdila da "zaslužuje bolje".

Rekla je kako je znala zapitati: "Bi li došao kući na vrijeme za večeru? Mogu li rezervirati šišanje u subotu ujutro? Jesi li pio sa svojim prijateljima s posla", a on je uvijek odbio to reći. Tvrdio je da ne mora. "Bila je to čudna promjena u našem braku koju nisam očekivala – ova tvrdoglava nevoljkost da nam kaže kada će on sudjelovati u našim životima", objasnila je.

Tvrdi da je to smetalo njihovu braku, kao što je napisala u anonimnoj objavi na Mamamia. Kako je on bio nezainteresiran za sudjelovanje u njihovu obiteljskom životu i braku, dodala je: "Svađali smo se oko toga; samo sam trebala nešto od njega da pokaže da smo napravili razliku."

VEZANI ČLANCI: 

Jednog petka ujutro njezin je suprug bio pod tušem kad mu se telefon oglasio, pa ga je provjerila i naišla na poruke kojima se dopisivao sa svojim prijateljima iz sportskog kluba. Žena je dalje objasnila: "Bila je to grupa u kojoj su bili njegovi kolege iz sportskog kluba gdje su raspravljali o tome kada će se ponovno družiti, nakon velike proslove koju su organizirali nakon utakmice prethodne noći."

Međutim, zbunio ju je njegov odgovor. Odgovorio je: "Nemoj misliti da ću moći večeras. OKSMS će reći ne", a ona se prisjetila: "Bila sam zbunjena – što znači OKSMS? Vjerojatno je aludirao na mene, ali što to znači ? I također – nije me pitao za tu večer, pa sam bila ljutita što je mene okrivio."

Odlučila se suočiti s njim i pitati ga što to znači, pa je otišla u kupaonicu s njegovim telefonom. "Nije bio ljutit što sam mu pogledala u mobitel. Bio je potpuno ravnodušan što mi je morao objasniti poruku", a njegov odgovor povrijedio ju je jer je ležerno otkrio da to znači: ona koju se mora slušati.

"Nije bila stvar u tome da me posluša ili traži moje dopuštenje, kako se često žalio. To se ne zove 'tražiti dopuštenje' kao da je on tinejdžer, a ja sam mu majka. Uzela sam svoje dijete i ostavila muža sljedeći tjedan", priznala je. Izjavila je da je zaslužuje bolje, no neki smatraju da su njezini postupci smiješni. Dok su je drugi uvjeravali da je učinila pravu stvar što je otišla i rekli: "Zaslužila si bolje i sretna sam što si imala hrabrosti otići", dok je druga dodala: "Bravo za tebe, zvuči kao mudar potez."

Bračni par psihologa: "Ako želite da vam veza uspije, svaki dan radite ove tri stvari"

 

Komentara 1

RE
reborn
18:35 31.10.2023.

Bravo za nju. Tim potezom će usrećiti i sebe i supruga... Šteta djeteta, ali bolje i razvod nego rospija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije