Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na brzaka

Zaruke prije zajedničkog života ključ su opstanka veze

mladenci
Arhivska fotografija
24.07.2010.
u 16:15

Možda i zvuči pomalo staromodno, ali zaruke prije zajedničkog života mogle bi biti ključ opstanka veze

Možda i zvuči pomalo staromodno, ali zaruke prije zajedničkog života mogle bi biti ključ opstanka veze, pokazuje najnovije američko istraživanje. Naime, parovi imaju duplu šansu za razvod ako žive zajedno prije nego se zaruče. Dugovječnije i sretnije brakove imat će oni koji prije zajedničkog života stave i prstenje na ruke. Zaruke predstavljaju čvrstu povezanost što je potrebno za uspješnu vezu, objavljeno je u Journal of Marriage and Family.

Istraživači sa Sveučilišta Denver kažu da rezultati pokazuju kako partneri moraju bolje promisliti o dugoročnoj budućnosti prije nego se slože oko toga da će živjeti zajedno, a bit će im mnogo bolje ako se i ožene prije nego počnu živjeti zajedno.

Prijašnja istraživanja pokazuju kako je bilo više rastava kod parova koji su živjeli zajedno prije braka. Oni koji su živjeli zajedno kao nevjenčani osjećali su velik pritisak i ulazili u brak iz pogrešnih razloga.

Istraživači su analizirali razvode kod više od 600 parova koji su se vjenčali 1990-ih godina.

Otkrili su kako oni koji su se zaručili prije zajedničkog života imaju 45 posto manje šanse za razvod od onih koji su prije živjeli zajedno.

Ključne riječi

Komentara 7

SA
sandrina
17:01 24.07.2010.

ključ opstanka veze je pametna, sexy, izazovna supruga koja radi sve po kući u sexy-outfitu, novčano potentan muž i povremeni 3 čovjek (koji ne nalazi sreću u vlastitom braku sa zapuštenom klasičnom suprugom koja za sex neće više ni čuti nakon 3 djece), već se druži s njima i osvježava im bračni život...Svi sretni i zadovoljni

SA
sargu123
17:35 24.07.2010.

Kaj god , bitno je slijedeće : PENIS BONUS , PAX IN DOMUS ! Aj da vidimo tko će bit protiv , Kradezeovci i popadija , pretpostavljam !

ZD
zdravkomarkovic55
16:25 24.07.2010.

Točno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije