Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za nezaboravno iskustvo

Začinite Valentinovo: Pet ideja za nezaboravan seks večeras!

Shutterstock
14.02.2024.
u 21:59

Zabavite se pod plahtama na ovaj poseban dan za zaljubljene

Dan je zaljubljenih i ako nemate nikakve planove za večeras poput odlaska na večeru ili u kino, ne preostaje vam ništa drugo nego posvetiti se voljenoj osobi u spavaćoj sobi. 

Uobičajene pozicije za seks dodatno začinite i vaš partner, odnosno partnerica bit će vam vječno zahvalni. Evo nekih ideja.

VEZANI ČLANCI:

Zasladite se: Umjesto šlaga, koristite čokoladu, namažite određene dijelove tijela i uklonite je s jezikom s vašeg partnera ili partnerice. Osim što ćete ugasiti želju za slatkim, bit će vam vrlo ugodno.

Procvjetala ruža: Krevet u spavaćoj sobi pospite laticama ruža, sjednite na sredinu, partnerica neka sjedne na muškarca, obgrli ga nogama i uživajte u bliskosti idealnoj za današnji dan.

Senzualno kupanje: Danas je savršen dan da zajedno uđete u kadu. Napunite je do vrha, ulijte mirisna eterična ulja i uživajte u izmjenjivanju nježnosti. Ako nemate kadu, može poslužiti i tuš kabina, važno je samo da ste oboje u njoj.

Konjić za ljuljanje: Pozicija je to slična kaubojki, no u njoj muškarac sjedi s prekriženim nogama dok cijelu situaciju kontrolira žena koja je na vrhu. Bit ćete povezaniji zbog čega je to idealna pozicija za Dan zaljubljenih.

Nakovanj ljubavi: Žena leži na leđima s visoko podignutim nogama koje drži na muškarčevim ramenima. Penetracija je u ovoj poziciji najveća, a osim što ćete sigurno doživjeti orgazam, osjećat ćete nevjerojatnu strast i bliskost.

Istraživanje pokazalo: Postoji veza između seksa i boljeg pamćenja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije