Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme uoči blagdana možda je najbolje za malu promjenu imidža

Zaboravite botoks, deset godina mlađima učinit će vas nova frizura

kosa
Arhiva Večernjeg lista
10.12.2009.
u 08:47

Neke se žene drže one frizure koja im je pristajala u mladosti, pa sad izgledaju kao da ih je vrijeme pregazilo. Stoga se savjetujte s frizerskim majstorom i igrajte novim trendovima.

Zaboravite injekcije botoksa, stroge dijete i plastične operacije - najbrži i najlakši način da izgledate deset godina mlađe jednostavan je i prokušan recept - nova dobra frizura. Ako vam se vaša frizura već neko vrijeme ne sviđa, ali zaista ne znate što s njom napraviti, ne možete odlučiti treba li je skratiti, pustiti, obojiti, izravnati ili nakovrčati, posavjetujte se sa svojim frizerom.

Frizerski majstor znat će kakav oblik i dužina frizure najbolje odgovara vašem licu, a također bolje od vas prati nove trendove, pa će vam frizuru učiniti u skladu s vremenom.

Dakle, razmislite kad ste zaista promijenili svoj stil, koji možda imate već desetljećima jer ste se navikli. Neke se žene drže one frizure koja im je odgovarala u mladosti, pa nije rijedak slučaj da 50-godišnjakinje nose frizure kakve su bile moderne 80-ih godina prošlog stoljeća. Međutim, to ih samo čini starijima, kao da ih je vrijeme pregazilo. Također, neke žene misle da će s dugom kosom izgledati mlađe, ali to ne mora biti slučaj, svakom licu odgovara drukčija dužina.

Možda je najbolje vrijeme za eksperimentiranje i novu frizuru sad prije Božića, koji je novi početak. Ako vam se nova frizura ne svidi, uvijek se možete vratiti na staro. Važno je samo da kosu redovito održavate, a frizeri savjetuju da ih se posjećuje svakih šest tjedana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije