Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i sama se šokirala

VIDEO Kupila u dućanu brokulu, no kad ju je išla oprati užasnula se: Ovo je odvratno!

brokula
Marijan Sušenj/PIXSELL
15.08.2023.
u 12:15

Tovan, koja na TikToku objavljuje kao @tovanordquist, objavila je video na kojemu se vidi kako izgleda jako uznemireno, s rukom na čelu koja izgleda šokirano i uskoro postaje jasno zašto.

Mnogi ljudi će tijekom cijelog života imati u glavi da je važno prati voće i povrće kada ih uzmete iz supermarketa, ali ako nikada prije niste dobili taj savjet, TikTokerica Tovan je tu da vam ga da nakon njezina odvratnog otkrića.

Nakon što je kupila brokulu, zadnje što je očekivala pronaći su bube skrivene u njoj, ali upravo se to dogodilo, kako prenosi Mirror.

@tovanordquist Don’t you ever just wanna 🤜🏼🦗😃#crunchy #fördig #snällakompåforyou ♬ Crunch - PussTenshi

Tovan, koja na TikToku objavljuje kao @tovanordquist, objavila je video na kojemu se vidi kako izgleda jako uznemireno, s rukom na čelu koja izgleda šokirano i uskoro postaje jasno zašto.

Video zatim prikazuje tanjur brokule, koji izgleda sasvim normalno, sve dok se ne zumira u brokulu, otkrivajući kukce koji su zakopani duboko u zelenilu – dovoljno da bilo koga spriječi da pojede svojih pet na dan. U brokuli se ugnijezdilo najmanje deset kukaca, što potiče mnoge ljude da provjere svoju sljedeći put kad se vrate iz supermarketa.

VEZANI ČLANCI:

Na kraju videa čuje se zvučni efekt vriska dok Tovan širom otvara usta kako bi pokazala koliko je užasnuta otkrićem.

Korisnici u komentarima nisu bili impresionirani videom, a jedan je napisao: "Slušaj, rekao sam si da mogu pogledati još 5 TikToka prije nego što ustanem napraviti večeru koju sam planirao pojesti s brokulom, a ovo je bio peti video!"

"U krafnama nema grešaka", našalio se drugi korisnik, dok je jedna korisnica dodala: "Pizza mi to nikad nije napravila."

Studija mnoge zgrozila: Neke vrste kupovnog kruha sadrže tragove ljudske kose i ptičjeg perja!

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar SamoUProlazu
SamoUProlazu
13:04 15.08.2023.

To bar znaci da je EKO proizvedeno, a proteini su gratis :P

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:13 15.08.2023.

Namješteno.

BR
Brdo
06:13 16.08.2023.

A sto je to "ducan"? Trebalo bi pitati Turke, oni to sigurno znaju, to je ionako njihova rijec.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije