Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moda

VIDEO Bube na tunici jednostavno morate imati

Tunike
Foto: Imagine TV
05.01.2015.
u 12:23

Tunika je zgodan modni komad koji se uz dodatak remena ili upečatljivih čarapa lako pretvori u cjelokupni outfit

Tunika ili haljina, nekada je bilo teško procijeniti, ali jedno je sigurno: ovakav komad nalazi se u ormaru svake pripadnice ljepšeg spola koja želi ostaviti dojam.

– Posljednjih godina se dužina haljine do ispod koljena pojavila kao neki imperativ, ovih sezona imamo najveću razliku između tunika i haljina. Ta razlika nije bila tako upečatljiva dok su se nosile mini suknje – tvrdi Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a.

Tunika je zgodan modni komad koji se uz dodatak remena ili upečatljivih čarapa lako pretvori u cjelokupni outfit, dodaje.

Jednostavna kombinacija roze tunike sa zanimljivim printom, atraktivnim čarapama i modernim gležnjačama učinit će vas pravom zvijezdom gradske špice. Lako ju je kombinirati pa se vrlo lako uklopi u svačiju garderobu i stil.

S toplom i trendi crnom jaknom s krznom ELFS se pobrinuo da i na niskim temperaturama izgledate odlično.

>>VIDEO Frizura u stilu Gatsbya pravi je hit

Komentara 1

OP
openheimer2
16:50 05.01.2015.

ja isto imam bube po tuniki ali zato jer ju ne luftam ahahaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije