Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna koga odabrati

'Viđala sam se s dva muškarca za seks, a sada sam saznala da su oni prijatelji'

shutterstock
20.04.2021.
u 21:22

Nedavno je počela više vremena provoditi s jednim od tih muškaraca u nadi da će im se seksualna kemija popraviti.

- Nalazila sam se s dva muškarca zbog seksa, ali sada sam saznala da su oni prijatelji i osjećam se užasno. Nakon lošeg prekida s bivšim dečkom, odlučila sam se malo zabaviti. Nisam htjela biti u vezi i viđala sam se s deset različitih muškaraca te seksala s njih šest - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Nedavno je počela više vremena provoditi s jednim od tih muškaraca u nadi da će im se seksualna kemija popraviti. Također je počela izlaziti i s drugim muškarcem s kojim vidi ozbiljnu vezu. No ostala je šokirana kada je saznala da su oni prijatelji. Sada se boji da će oni saznati istinu pa za savjet pita stručnjakinju.

- Vrijeme je da budete iskreni. Svi imamo prošlost, pa pronađite trenutak da objasnite da ste shvatili da ste nekoliko puta bili s njegovim prijateljem, ali to nije dovelo ni do čega. Inzistirajte na tome da ne želite da pokvari ono što imate zajedno. Reći istinu uvijek je lakše nego čuvati tajnu - odgovorila joj je Deidre.

Ponovno zajedno! 😍 Mjesecima nisu bili zajedno zbog korone, pa se zbog supruge doselio u isti dom za starije!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:26 20.04.2021.

Blago tebi.

DU
Deleted user
22:01 20.04.2021.

Au,nedo bog većeg zla 😇

MO
montello
18:23 25.04.2021.

Kakvoh sve zena ima au

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije