Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnji horoskop

Veliki horoskop: Vodenjake će ljubav u 2021. naći gdje god se sakrili!

shutterstock
18.12.2020.
u 07:00

Onima koji su u braku može ponovno roda pokucati na vrata.

Dolazak nove 2021. godine budi pitanja o tome kako će ona izgledati u poslovnom, ljubavnom životu, ali i u zdravlju. Odgovore na ova pitanja ima astrologinja Anđelka Subašić, a dala ih je za Vodenjaka.

Jupiter ima utjecaj na osobe rođene u znaku Vodenjaka te im donosi dobre prilike za poboljšanje života i odnosa, dok će Saturn jednom dijelu Vodenjaka ograničiti mogućnosti brzog napretka, a nagraditi promaknućem one koji su svojim radom to zaslužili.

U videu pogledajte što je sve važno za Vodenjake u 2021. godini:

POSAO – Vežite se – polijećete. Tako bi se mogao opisati potencijalni poslovni uzlet. Važi za vas koji tražite posao, za vas koji radite za druge i za vas koji radite za sebe. Najvažnije je odrediti svoje poslovne želje i definirati ciljeve. Da, ne zaboravite na akciju, jer sve ovisi o količini vaše akcije. Gdje kod pokucate na vrata, ona će vam se otvoriti. Drugi ljudi koji vam mogu pomoći spremni su vam je dati. Ako ste rođeni od 20. siječnja do 3. veljače imate malo više nesigurnosti koje skrivate prema van. Ako ste poslovno iskusni, tada ćete biti nagrađeni za sve dosadašnje poslovne napore. Moguća su javna priznanja i poslovne ponude ''koje se ne odbijaju''. 

LJUBAV – Ako ste u znaku i u podznaku Vodenjak, tada će vas ljubav stići ma gdje se sakrili. Najvjerojatnije će se dogoditi na nekom glamuroznom mjestu, gdje volite ići ili će vas pronaći na poslu. To je u neku ruku životna priča, vrijedna vas i vaših ljubavnih očekivanja. To je važno znati kako ne biste svojim hladnim stavom odbili osobu. Vama, Vodenjacima koji ste u ozbiljnoj vezi, predstoji onaj finalni korak. On može biti potaknut trudnoćom ali je logičan slijed događaja. Radujte se. Vama koji ste u braku može ponovno roda pokucati na vrata.

ZDRAVLJE – Vi ste uvijek u trendu s preventivom, efikasnim dijetama. Zdravlje vam je važno. Preporučuje se redovita kontrola kod stomatologa jer Saturn u vašem znaku stavlja važnost zubi na prvo mjesto. Kako bismo moderno rekli – budite odgovorni.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`:

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije