Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAR

Večernji list i Diva daruju ulaznicu za Borboleta svijet pogodnosti

Večernji list i Diva daruju ulaznicu za Borboleta svijet pogodnosti
Foto: VL
1/4
07.03.2019.
u 15:15

U subotu uz paket Večernji i Diva potražite Borboleta START Loyalty Card s kojom skupljate leptiriće i ostvarujete popuste

Borboleta narukvice tako jednostavne, a tako elegantne jedan su od omiljenih modnih dodataka brojnih trendseterica. Svojim dizajnom uklapaju se u svačiji stil. Narukvice koje donose sreću i ljubav među najdražim su nakitom pripadnica ljepšeg spola. Večernji list i Diva u subotu 9. ožujka svojim čitateljicama i ljubiteljicama ovog branda daruju Borboleta karticu. Borboleta START Loyalty Card sadrži 30 leptirića protuvrijednosti 30 HRK koje se mogu iskoristiti odmah u Boroleta maloprodajnim trgovinama.

Borboleta START Loyalty Card možete zamijeniti za PREMIUM od 1. travnja 2019. u svim Borboleta maloprodajnim trgovinama.

Za više informacija o aktivaciji kao i samoj uporabi Borboleta „Loyalty Card“ posjetite web stranicu: www.borboleta.hr/loyalty-card

U subotu na kioscima potražite svoj omiljeni lifestyle magazin Diva u paketu s Večernjim listom za samo 15 kn te poklonom Borboleta Loyalty Card koja će postati vaša ulaznica za Borboleta svijet beskrajnih pogodnosti.

Svoju omiljenu Borboleta narukvicu pronađite na www.borboleta.co

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije