Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halo, doktore!

Već treći put dogovorim vjenčanje i onda preko noći odustanem. Zašto?

vjenčanje
Foto: Thinkstock
1/2
15.12.2014.
u 21:00

Naši liječnici savjetuju kako čuvati zdravlje, liječiti se, olakšati tegobe...Posjetite internetsku stranicu ordinacije i postavite pitanje liječnicima: www.ordinacija.hr/halo-doktore

Pitanje:

Već treći put zaredom u životu ostvarim lijep i zdrav odnos s partnerom, zaljubim se. To traje oko dvije godine. Zaručim se, dogovorim vjenčanje i onda preko noći shvatim da to ne želim, shvatim da ne volim dovoljno i odustanem od svega. Preko noći osjetim odbojnost prema osobi s kojom sam do jučer željela budućnost. I da napomenem da se radi o tri različita muškarca, različitih godina, zanimanja... Ne znam zašto to radim. Ja sam inače zaposlena i neovisna o bilo kome. Imam 28 godina.

Odgovor:

Vaša biografija, osobito u današnje vrijeme kad je uobičajeno promijeniti nekoliko partnera prije udaje, nije čudna osim što je vi takvom doživljavate: želite se udati, a nijedna veza ne izdrži taj prelaz na novu razinu. Možda niste sreli pravu osobu, možda se bojite obveze kakva je udaja jer u trenutku vjenčanja ona pretpostavlja doživotni zavjet. Možete se javiti nekom psihoterapeutu na razgovor i pokušati bolje sagledati motive koji vas pokreću.

>>'Nakon operacije maternice moja majka se ponaša nerazumno, više spava i umorna je'

>>'Imam miome, ali zadnjih godinu dana i jako obilne mjesečnice. Što mi je činiti?'

Komentara 8

MA
markomraz
22:20 15.12.2014.

voliš muška spolovila i ne želiš se vezati za samo jedan muški spolni organ

Avatar Perica1
Perica1
21:33 15.12.2014.

Nisi se u stanju držati dogovora, nezrela si i infantilna ženska koju treba izbjegavati.

Avatar narozi
narozi
22:18 31.12.2014.

a da je milioner bila bi ti na kojenima svaki dan i noc pusila i pusila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije