Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loše strane estetskih zahvata

Već sa 20 je počela s filerima i botoksom: 'Tek mi je 25 godina, a ne ličim na sebe...'

TikTok/@ZMLPVGWFR
22.03.2022.
u 14:30

Imam 25 godina, a izgledam kao da mi je najmanje 35, napuhano i čudno - požalila se...

Uz pritiske sveprisutnog marketinga beauty industrije i društvenih mreža punih 'ispeglanih' ljepotica, sve se više mladih žena u potrazi za 'savršenim' izgledom odlučuje na razne estetske zahvate s kojima počinju sve ranije...

Doručak su jeli kasnije, a večeru ranije. Evo što se dogodilo nakon više od dva mjeseca

1/9

Na to se nedavno na TikToku požalila i 25-godišnja Amerikanka Kylie koja je s ubrizgavanjem filera po licu počela već s navršenih 20, a sada, samo pet godina kasnije, izgleda gotovo neprepoznatljivo.

U svom je TikTok videu na računu @ZMLPVGWFR Kylie pokazala kako je izgledala prije i kako izgleda nakon pet godina ubrizgavanja dermalnih filera; a razlika je nevjerojatna.

@nunyabyznis I look 10 years older and so puffy and weird looking. #filler #botox #transformation #pillowface ♬ som original - duda

- Imam 25 godina, a izgledam kao da mi je najmanje 35, napuhano i čudno - požalila se.

- Estetski kirurzi i beauty industrija ne mare za vaše godine i za to treba li vam nešto ili ne; oni samo žele vaš novac čak i ako to znači uništiti vam izgled - rekla je.

Nitko ju, kaže, nije kad je tražila zahvat upozorio da je premlada, pa je već u ranim 20-ima pod kožom lica imala i Botoks.

- Zašto tako mlada... -  pitala se jedna djevojka, tješeći ju kako ipak još uvijek dobro izgleda...

- Nije ti ništa od toga trebalo tako rano; do 25. godine ni ne počnemo stariti - komentirala je druga, dodavši kako se u toj dobi još uvijek tek privikavamo na izgled svog lica, prenio je The Sun.

Novi trendovi u estetskoj kirurgiji...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije