Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi napravili?

Htjela je jednostavnu manikuru, a ono što je dobila šokiralo mnoge: 'Treba ih zatvoriti!'

TikTok
21.03.2022.
u 10:30

Jednostavna manikura trebala je imati nekoliko noktiju u jednoj boji te neke ružičaste i plave nokte s efektom mramora.

Amerikanka Emii Ervine podsjetila je zašto je bitno pronaći kozmetičarku koja ima potrebne vještine i znanja, te kojoj vjerujemo. Ona je naime nedavno od svoje tražila jednostavan mramorni dizajn na noktima, no manikura koju je dobila bila je daleko od savršene...

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik:

1/5

U viralnom videu koji je skupio više od 7,1 milijuna pregleda i 635 tisuća lajkova, Emii je podijelila fotografije koje je pokazala i svojoj kozmetičarki. Kako piše The Sun, one pokazuju jednostavnu manikuru s noktima u različitim bojama  i 'efektom mramora' koji se postiže kombiniranjem boja sa sivom i crnom.

Ipakono što je dobila nije imalo nikakve veze s onim što je željela pa je, čim se vratila do svog auta za društvene mreže snimila rezultate svoje manikure: umjesto mramor dizajna koji je tražila, Emii je ostala s četiri plava nokta i jednim čudno prozirnim koji je trebao biti 'mramorni'...

@emiiervine #greenscreen #nailfail ♬ original sound - Kneely_Knight

Video je šokirao brojne korisnice, a mnoge od njih nisu mogle vjerovati da je kozmetičarka mislila da netko to želi.

“Curo, tuži salon!”, napisala je jedna, a druga je oštro dodala: “Odmah ga treba zatvoritii!”

- Ovo izgleda kao kad sam kao klinka stavljala selotejp na nokte da bih se pretvarala da su dugački... - zaključila je jedna pratiteljica.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije