Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uz Aircash i Wolt svake prve srijede u mjesecu dobivaš više

Aircash i Wolt
31.01.2023.
u 15:03

Plaćaj Aircash Mastercard® karticom jer za svaku kupnju dobivaš čak 25% iznosa natrag na svoj Wolt račun

Dostava do vrata i dodatni iznos za trošenje na Woltu zvuče ti dobro?

Onda uzmi svoju Aircash Mastercard® karticu i naruči dostavu iz Wolt restorana ili trgovina. Svake prve srijede u mjesecu uz omiljenu hranu i naručene artikle dobit ćeš 25% od ukupnog iznosa natrag u obliku Wolt kredita!

Aircash i Wolt nastavljaju sjajnu suradnju i korisnicima nude još više

Često je premalo vremena za sve obaveze u danu. Katkada bi puno pomoglo da netko umjesto tebe obavi kupnju, ili još bolje, skuha ti nešto ukusno i zanimljivo.

Srećom Wolt, vodeća aplikacija za dostavu hrane, i Aircash, besplatni mobilni novčanik sa pripadajućom Aircash Mastercard prepaid karticom, imaju novu atraktivnu akciju uz koju dobivaš još više! Jednostavno naruči u sekundi, sjedi i opusti se dok Wolt dostavlja za tebe. A ako dostavu platiš svojom Aircash karticom, čak 25% od ukupnog iznosa dobit ćeš natrag na svoj Wolt račun u obliku Wolt kredita.

Tako ćeš si uštediti dragocjeno vrijeme na kupnju ili kuhanje, a i pritom dobiti dodatni iznos za trošenje na Woltu!

Aircash i Wolt donose nove usluge i benefite

Aircash se prilagođava potrebama korisnika na svakom tržištu na kojemu je prisutan. Konstantno radi na unaprijeđenju svojih usluga, zbog čega ima preko pola milijuna korisnika i sve više usluga u cijeloj EU. Aircash omogućuje plaćanje različitih usluga izravno iz aplikacije, poput plaćanja računa i parkinga bez naknada, kupnju ulaznica, karata za prijevoz i različitih bonova, kao i najbrže slanje novca u Europi. Od nedavno, Aircash karticu je osim na prodajnim mjestima partnera moguće jednostavno naručiti i na Amazon.de.

Wolt planira proširiti svoje usluge na druge gradove u zemlji u skoroj budućnosti, kako bi više korisnika moglo uživati u udobnosti i praktičnosti naručivanja hrane online i dostave na vrata. Surađivat će sa više restorana i food outleta kako bi ponudili širi izbor kuhinja i jela za svoje korisnike. Ovo je samo jedna od mnogih inicijativa koje Wolt poduzima kako bi poboljšao pozitivno iskustvo svojih korisnika i učinio dostavu hrane dostupnijom svima.

Svake prve srijede u mjesecu plaćaj Aircash Mastercard karticom i 25% iznosa narudžbe vraća se na tvoj Wolt račun! Više detalja saznaj ovdje.

*Popust se odnosi na plaćanje Wolt narudžbi Aircash Mastercard prepaid i SportCard karticama

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije