Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako se postaviti?

'Uvjeren sam da me supruga varala, ali nemam dokaze’

Shutterstock
19.11.2021.
u 21:55

Puno je pitanja u glavi i situacija definitivno nije jednostavna, a psihoterapeutkinja otkriva kako pronaći izlaz iz nje.

Optužiti partnera da vas vara jer se u vama probudila sumnja, a nemate konkretne dokaze nije baš jednostavan potez. Što ako ste sve samo umislili? Što ako uvrijedite drugu stranu nepovjerenjem, a sumnje nisu istinite? Puno je pitanja u glavi i situacija definitivno nije jednostavna, a psihoterapeutkinja otkriva kako pronaći izlaz iz nje.

"Draga Deidre, uvjeren sam da me supruga vara. Nemam dokaze, ali osjećam kao da ću poludjeti. Pokušao sam maknuti tu sumnju i nastaviti živjeti kao prije, ali ne mogu. Ne spavam, pijem previše alkohola i stalno se osjećam kao da sam na rubu", počeo je priču u pismu stručnjakinji anonimni muškarac.

Jeste li među njima? Ovo su najpesimističniji horoskopski znakovi

Njemu je 45, njoj 38 i u braku su zadnje tri godine. Sve je bilo dobro do nedavno, kada se počeo osjećati čudno u vezi njihovog odnosa. "Čini se udaljena od mene, nije tako pažljiva kao prije, skriva mobitel i računalo... Stalno se sređuje za posao, a često dođe i kasnije doma jer svrati negdje na piće. Tako se jedne večeri napila, došla kući, a ja sam joj pomogao da se skine. Rekla mi je da sam odličan suprug i da bi voljela da sam zgodan kao njezin šef. Nasmijao sam se, ali nije mi bilo svejedno. Što napraviti?"

Psihoterapeutkinja Deidre Sanders kaže: "Promjena u ponašanju kod supruge može biti uzrokovana Vašim povlačenjem. Ovo je vrijedno razgovora, ali pronađite trenutak kada ste oboje smireni i objasnite joj svoje strahove i sumnje. Morate se pokrenuti i razjasniti stvari, a možda je potrebno i bračno savjetovanje."

Mijenjate li gaćice svaki dan? Muškarci isto donje rublje nose puno dulje

1/5
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:46 20.11.2021.

Unajmi privatnog detektiva haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije