Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks na javnom mjestu

Upustili su se u seks u kinu i otkrili kakva su im iskustva

Kino
Getty Images
17.11.2018.
u 19:23

Kako se odvaže na takav potez i kakva su im iskustva, nekoliko muškaraca ispričalo je na društvenoj mreži Quora.

Mnogima je posebno uzbuđujuća pomisao na seks na javnom mjestu, a neki posebice uživaju u zamračenoj prostoriji kino dvorane uz glasne zvukove koje prate filmsku projekciju. Kako se odvaže na takav potez i kakva su im iskustva, nekoliko muškaraca ispričalo je na društvenoj mreži Quora. 

Jedan muškarac ispričao je svoje iskustvo iz mlađih dana.

"Studirao sam u to vrijeme i s djevojkom sam otišo u "drive - in kino". Nismo bili jedini na parkiralištu pred velikim platnom i razmišljao sam kako nismo jedini par koji to planira ili je to učinio u automobilu na ovakvom mjestu. Bio sam s djevojkom koja ne živi u istom gradu gdje i ja nismo se vidjeli mjesecima. Stigli smo prije projekcije filma pa smo mogli birati gdje ćemo se parkirati. Ostali smo u pozadini parkinga, a uskoro je bilo oko stotinjak ljudi ispred nas u svojim automobilima. Nije dugo trebalo da se počenmo ljubiti i skidati odjeću s nas. Mučilo me što smo okruženi drugim ljudima, no napravili smo to.Nakon toga htjeli smo pogledati film,no već se previše toga odigralo da bismo polovili priču. Stoga smo to napravili još jednom., " ispričao je Liam Crowleigh. 

Drugi muškarac, koji je svoju priču ispričao ne otkrivajući identitet na toj društvenoj mreži, tvrdi kako mu je to bilo jedno nezaboravno iskustvo. 

"Nismo bili u vezi, ali smo se pohvatali svaki put kad smo imali priliku. Jedne večeri otišli smo pogledati kasnu projekciju nekog filma, ne sjećam s ekojeg jer nismo puno od filma vidjeli. U dvorani nije bilo nikoga osim nas. Sjeli smo u zadnji red da ne ometamo druge koje će doći, no nakon 15 minuta od početka filma, još uvijek nitko nije došao. Počeli smo se ljubiti i iskoristili priliku da smo sami u kino - dvorani. Seksali smo se tijekom cijelog filma. Kada je film završio, ustali smo i krenuli van iz dvorane, a čistač je gledao u mene i rekao: Bravo, čovječe!"

Drugi su opisali kako su bili sretni jer ih nitko nije vidio, a neki su samo rekli kako su odradili predigru ili oralni seks.

Pogledajte i video 4 mjesta na ženinom tijelu koja ne biste trebali dirati

 

 

Komentara 2

SX
sudbina x
10:01 18.11.2018.

Ja bih ipak više volio čuti iskustvo žena...

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:07 17.11.2018.

Za ove koji to rade u Auto kinu najbolje već tvornički ugradit pojačane amortizere bar suvozačev 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije