Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema dokaza

Umjesto vode, tekućinu dobiva iz voća i povrća: 'Riješila sam sve svoje zdravstvene probleme'

Privatna arhiva
12.02.2020.
u 07:00

Odlučila je postiti i prestati konzumirati vodu, a kaže kako joj je to pomoglo i u liječenju natečenih zglobova i lica.

Sophie Prana je tridesetpetogodišnjakinja koja živi na Baliju u Indoneziji, a tvrdi kako je prije godinu dana prestala konzumirati vodu, već svu tekućinu dobiva iz voća i povrća, piše metro.co.uk.

Ona posti svaki dan po trinaest ili četrnaest sati, kada uopće ne konzumira hranu i vodu, nego samo uzima 'živuću vodu' iz sokova i kokosovo mlijeko. Sada tvrdi da je ovako riješila sve svoje zdravstvene probleme, a to su upaljeni zglobovi, crvene i natečene oči, alergije na hranu, probleme s kožom i želučane tegobe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Das reine Kokoswasser stammt aus den jungen, noch grünen Kokosnüssen und ist reich an Elektrolyten, Kalium und Antioxidantien. Diese Inhaltsstoffe sind richtig gut für den menschlichen Körper und somit stellt Kokoswasser herkömmliche Sportgetränke und ‚normales’ Wasser den Schatten. Für diejenigen unter euch, die mit Akne oder anderen Hautunreinheiten zu kämpfen haben: Ihr solltet die Eigenschaften der tropischen Frucht nutzen. Als Gesichtswasser klärt Kokoswasser die Haut und versorgt sie zusätzlich mit Feuchtigkeit. Egal, ob du das Kokoswasser trinkst oder äußerlich anwendest dein Darm & deine Haut werden es dir danken. •••• Despite its recent explosion in popularity, coconut water has been consumed for centuries in tropical regions around the world. In traditional Ayurvedic medicine, coconut water is believed to help digestion, urination, and even semen production. It has also traditionally been used to treat dehydration and given as ceremonial gifts throughout the tropics. Coconut water is extremely hydrating and remineralizing for skin and colon. Coconut water is a natural acid sterile solution, rich in essential aminoacids, sugars, vitamins, minerals and salts. #dryfasting#hydration#healthylifestyle#healthyliving#livingwater#veganfit#veganfitgirl#balilife#coconutwater#weightlossjourney#weightlosstransformation#healthyeating#rawveganlife

A post shared by SOPHIE PRANA (@pimpyourprana) on

Sophie je rekla: "Lice i zglobovi su mi užasno naticali, a zbog toga sam i izgledala bolesno. Liječnici su mi govorili da mi ništa nije, a da natečene oči mogu riješiti pomoću operacije. Onda mi je prijateljica preporučila da postim i odlučila sam to isprobati. Odmah mi se natečenost počela smanjivati i stvarno sam bila bolje." Tvrdi kako voda, u boci ili iz slavine, tjera bubrege na pretjeran rad i čini čovjeka nadutim.

Prvi mjesec posta bio joj je težak jer su joj usta bila suha, a mozak joj je stalno govorio da treba vode. Vjeruje da joj zapravo ne treba voda i da je dovoljno hidrirana, samo treba naučiti svoj mozak na novi način prehrane. Najduže što nije pila vodu bilo je 52 sata, ali Sophie se nada da će postići svoj cilj da deset dana bude bez vode.

Dobila je puno podrške na društvenim mrežama, a svoju prehranu redovito dijeli na Instagramu. Prije posta, Sophie je provodila takozvanu urinoterapiju, gdje je ona pila vlastiti urin za njene želučane tegobe i zdravlje kože. Sve svoje terapije, dijete i vlastita rješenja za zdravlje dijeli i na svom Youtube kanalu.

Iako je na Sophie da sa svojim životom radi što hoće, liječnici i znanstvenici savjetuju protiv dehidriranja samog sebe. Samo tri dana bez vode može ubiti čovjeka jer voda čisti tijelo od toksičnih tvari, a nema ni dokaza ni istraživanja da dehidriranje ima pozitivne učinke.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
08:34 12.02.2020.

Zato su joj s.se male...

DU
Deleted user
07:20 12.02.2020.

Apsolutno bez veze. A, ako ona misli da sada izgleda zdravo, vara se.

SN
snovakor
07:51 12.02.2020.

Kad je uhvati boleština od nepravilnog hranjenja onda će izmisliti neku drugu priću ... ma takvih ima na svijetu koliko hoćeš !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije