Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rame za plakanje

U vrijeme krize: Žene preferiraju nježnije muškarce

muškarac i žena
20.04.2012.
u 12:40

Nježniji tipovi muškaraca ne moraju nužno biti dosadni, mogu postati bolji bračni partneri, ali i očevi

Žene smatraju da će nježniji muškarci manje varati, a s pouzdanijim partnerom lakše je prebroditi vrijeme financijske krize, pokazala je studija sveučilišta u Southamptonu. Vrijeme je očito 'odzvonilo' macho muškarcima koji slove kao dobri ljubavnici u krevetu, međutim u svakodnevnom životu ženi ne mogu pružiti utjehu i rame za plakanje u situacijama besparice jer su često više okrenuti sebi i svojim problemima.

Istraživači su djevojkama prikazivali profile muškaraca i dali im informacije o tome koliko zarađuju, pa su ih upitali koji su muškarci najbolji materijal za brak. Većina ih je odgovorila da bi više voljela biti u vezi s muškarcima koji su pouzdani, vole ono što rade i ne riskiraju pa makar bili i sramežljivi. No ovi tipovi nužno ne moraju biti dosadni,a imaju predispozicije postati bolji supruzi i očevi.

– Svi muškarci mogu biti privlačni u neko vrijeme, ovisno o ekonomskom stanju u državi – kazala je voditeljica istraživanja dr. Fay Julal, a prenosi Daily Mail.

Komentara 2

HL
hlad
15:30 21.04.2012.

Napokon neki članak u ovoj rubrici u kojem ne vrte jedno te iste stereotipe stare 1000 godina.

BO
boston
12:13 22.04.2012.

A nakon krize vole naguravanja, samare i flasu pive u glavu ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije