Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi zadovoljstvo

'U sretnom sam braku već 20 godina, ali nikad nisam doživjela orgazam'

shutterstock
08.10.2020.
u 19:13

Voli svoga supruga i osjeća se ispunjeno s njime, ali jednostavno se pita može li seks biti još bolji.

U braku sam vrlo sretno već 20 godina, ali nikada nisam doživjela orgazam. Suprug i ja imamo sjajan seksualni život, osim te jedne stvari. Mi smo u četrdesetima, imamo troje djece, niti jedno od nas nikada nije varalo drugoga, sve dijelimo i on je moj najbolji prijatelj. Želim da moj muž zna da me ispunjuje, ali isto tako želim znati kako mogu doživjeti orgazam - objasnila je jedna žena za The Sun svoj problem.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara - ovo je najskuplja seks igračka na svijetu:

1/3

Stručnjakinja Deidre joj je dogovorila: - Stalno mu ponavljajte kakav je on divan čovjek i ljubavnik. Možete uživati ​​u vrlo ispunjenom seksualnom životu bez orgazama, ali prirodno je zapitati se kako da seks s njim bude još bolji. Vaša je odgovornost, a ne suprugova, da otkrijete koja bi stimulacija najbolje djelovala za vas. Kada otkrijete kako da postignete orgazam, lakše ćete i svom suprugu pokazati kako da vas zadovolji. -

On ima 110, a ona 104 godine te su najstariji par na svijetu:

Komentara 1

LU
Lucija22
02:11 23.12.2020.

Pozdrav svima. moje ime je LUCIJA i voljet ću podijeliti svjedočanstvo s vama. prije nekoliko mjeseci moj me čovjek napustio zbog druge dame. Jako ga volim i sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je samoubojstvo. Pokušao sam na nekoliko načina, ali niti jedan nije uspio. Odlučio sam čitati putem interneta i čitati o čarolijama i čarolijama. Pokušao sam, izgubio sam puno novca, ali to je bio isti rezultat. Gotovo sam odustao dok nisam upoznao DR ALABU čaroliju Caster koja me uvjerila u uspjeh i pročitao sam komentare ljudi na njegovoj web stranici. Bio sam skeptičan kad sam ga kontaktirao jer sam izgubio puno novca. Dva tjedna, bacajući čarolije, moj se čovjek vratio u moju kuću ... Sada je moj čovjek vrlo poslušan i voli me više. Sada sam trudna 2 mjeseca i sretna sam što ga imam u svom životu. Savjetovao bih vam da se obratite ovom moćnom čarobnjaku za čarolije, koji mi je pružio drugu priliku za sreću i ljubav, isprobao sam nekoliko čarolija i nijedna nije uspjela. Ako vam netko može pomoći vratiti ljubav i voditi vas u potrazi za životnim rješenjima, to je on. Obratite se DR ALABI izravno na -Email- (dralaba3000@gmail.com), možete napisati ovog velikog čovjeka na whatsapp s ovim: +2349071995123.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije