Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kruške i jabuke

U Rijeci održan modni Vremeplov, prvi put predstavljena ALMAfashion kolekcija

Almafashion, revija u Rijeci
Nikola Zoko
13.06.2017.
u 13:32

Jabučice, kruške i svi ostali modeli građe tijela tako su zablistale u asimetriji, modelima koji prekrivaju nesavršenosti i naglašavaju najbolje na svakom tijelu.

Ove je nedjelje, u sklopu Dana Sv. Vida, Rijeka bila u znaku mode- tradicionalno je održana modna manifestacija “Vremeplov Rijeka kroz stoljeća” na kojoj su svoje kreacije pokazali modni dizajneri specifični za osebujnu riječku modnu scenu.

Po pisti ispred Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca prošetali su modeli u komadima s potpisima, Lusso Couture, Valeria Toloknova, S Oliver, Comma, Ljupka Hrvatin, Višnja Huljev Tudor, Talijanska škola mode i dizajna Callegari, Kayra Design, Marija Brozić, Ariana Orlić, Morana Cerin Domba, Sinjorina i Pupa predstavljajući Alma fashion te Jelena Depope Yoko!

Almafashion, revija u Rijeci
1/24

Tijekom večeri, izmjenjivali su se modeli u dnevnim i večernjim outfitima, a pistu su ispunile i omiljene Riječanke odjevene u ALMAfashion kolekciju koju potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Jabučice, kruške i svi ostali modeli građe tijela tako su zablistale u asimetriji, modelima koji prekrivaju nesavršenosti i naglašavaju najbolje na svakom tijelu. 

- Ovo je moja prva modna revija u Rijeci i povezivanje s ovim dijelom Hrvatske. Riječanke su mi vrlo inspirativne i odlično se snalaze u kombiniranju modela koji su u skladu s njihovim tijelom. Izgledaju poput pravih diva, komentirala je dizajnerica svoje modele koji su blistali na pisti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije