Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez iznimke

Jedna stvar koju modna urednica napravi sa svakim trapericama prije nošenja

Sarah Wasilak
Instagram
18.05.2017.
u 07:53

Svatko ima svoje male rituale kad je riječ o omiljenom modnom komadu.

Traperice su uvijek IN i klasik u svim modnim trendovima. Mnogo je savjeta što se sve može napraviti s tim, originalno "radnim hlačama", ali i savjeta kako ih održavati poput onih da ih je potrebno jednom mjesečno oprati s bijelim rubljem na visokoj temperaturi ili pak da se ne peru uopće. Bilo kako bilo, svatko ima svoje male rituale kad je riječ o omiljenom modnom komadu. 

Modna urednica sa portala PopSugar, a koja na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s raznih modnih događanja, Sarah Wasilak, otkrila je da uvijek napravi jednu stvar s novim trapericama prije nego ih opere i odjene. 

Svake nove traperice stavi na ravnu površinu i odreže rub nogavice, a zatim istrlja rub kako bi se otpustili končići.

Tvrdi kako je to  nešto što napravi sa svakim trapericama i poručuje kako će taj jednostavan korak "podići" svaki par ženskih traperica, a na taj način njene cipele još više dođu do izražaja. Svakako preporuča oprati traperice nakon toga kako bi se rub u perilici dodatno "izradio". Ako ste spremni za malo samostalnog uređivanja trapera, možete i pokušati sami napraviti neke preinake na svojim trapericama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije