Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Čupavi' ljepotani

U Osijeku održana nacionalna izložba pasa CAC

CAC izložba Osijek, psi
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/11
12.04.2014.
u 15:45

Izložba je podijeljena u deset kategorija, a pse ocjenjuju suci Damir Skok (Hrvatska), Maksimiliano Manucci (Italija), Oliver Šimon (Srbija), Jasminka Knežević (Hrvatska), Zlatko Kraljić ( Hrvatska), Zlatko Jojkić (Srbija)

U Sportsko-rekreacijskom centru Copacabana u Osijeku održana je Nacionalna izložba pasa CAC.

Mnogi ponosni vlasnici svojih kućnih ljubimaca i uzgajivačnica prijavili su svoje pse u nadi da će dobiti najbolju ocjenu. I dok suci ocjenjuju pse, drugi vlasnici strpljivo su čekali svoj red i pritom koristili vrijeme za posljednje uljepšavanje svojih "čupavaca".

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

Foto: Pixsell

Izložba je podijeljena u deset kategorija, a pse ocjenjuju suci Damir Skok (Hrvatska), Maksimiliano Manucci (Italija), Oliver Šimon (Srbija), Jasminka Knežević (Hrvatska), Zlatko Kraljić ( Hrvatska), Zlatko Jojkić (Srbija).

Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell

Foto: Pixsell

>>Kada dođe beba, nikako je ne ostavljajte samu s arom

>>Pogledajte kako ispravno počešljati ljubimca. Bit će vam vječno zahvalan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije