Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije sve tako crno

Trudna i sama? Složite svoj život na papir

trudnoća, trudnica
Foto: Thinkstock
10.05.2014.
u 18:00

Nema ultimativnog odgovora što napraviti u ovoj situaciji, sve ovisi od osobe do osobe, od situacije do situacije.

Nije neobično što ćete biti ambivalentni i što će vas suprotstavljeni osjećaji sprječavati da lako donesete presudnu odluku.

Odgovornost koja je pred vama nije malena. Ali, s druge strane, to je i privilegija, jer je sve pod vašom kontrolom i samo vi utječete na to u kojem će se smjeru vaš život dalje odvijati... Smatramo da je to najbolja opcija koja postoji – da sami odlučite o svom životu! A za odluku je potrebna trezvenost.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Ukoliko možete, probajte sastaviti listu razloga 'za i protiv' obiju opcija i tako raščlanite sve te nedoumice i osjećaje koji vas razvlače u suprotnim smjerovima, budući da će jedna od ponuđenih opcija sigurno uvelike promijeniti vaš dosadašnji način života i, uz radosti i probleme koje donosi, doprinijeti jednoj sasvim drugačijoj kvaliteti života, dok vam ona druga opcija najvjerojatnije nudi život nalik dosadašnjem, ali uz prilagođavanja koja godine donose sa sobom, a koja utječu na naše potrebe, navike i interese.

Što god odlučili, zapamtite da ste napravili najbolje što ste mogli u tom trenutku! Nema ultimativnog odgovora što napraviti u ovoj situaciji, sve ovisi od osobe do osobe, od situacije do situacije.

>>Životni stil trudnice utječe na nerođenu bebu više nego geni

>>Muškarci koji se bore s neplodnošću mogu se izliječiti - rajčicama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije