Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo...

Trik je u mišićima: Vježbanjem postignite savršen seks!

Shutterstock
16.02.2024.
u 21:48

Redovito vježbanje potiče pojačano izlučivanje endorfina, spoja koja izaziva osjećaj ugode, a redovita tjelesna aktivnost podići će vam samopouzdanje

Ponekad je put do dobrog seksa naporan, no u svakom slučaju se isplati. Ukoliko vaš i partnerov seksualni život nije dovoljno uzbudljiv, vrijeme je da nešto poduzmete. Savjetnica i stručnjakinja za vježbanje Marta Montenegro savjetuje da poradite na mišićima. "Za dobar seks potrebna vam je određena doza snage, izdržljivosti i fleksibilnosti", tvrdi ona.

Kako biste partnera pod plahtama ostavili bez daha, potrebno je razgibati sve mišiće jer oni imaju najvažniju ulogu za vrijeme seksa. Prakticiranjem određenih vježbi poboljšat ćete svoju figuru, ali i izvedbu u krevetu, piše CNN.

VEZANI ČLANCI:

"Redovito vježbanje potiče pojačano izlučivanje endorfina, spoja koja izaziva osjećaj ugode, a redovita tjelesna aktivnost podići će vam samopouzdanje te ćete se osjećati ugodnije u vlastitom tijelo i biti više seksi'", tvrdi Marta Montenegro.

Kako tvrdi Marta Montenegro, žene za vrijeme seksa često opterećuju mišiće nogu i bokova, stoga se preporučuju vježbe koje će baš te mišiće potaknuti na rad. Redovitim razgibavanjem ovih mišića, izdržljivost u krevetu će se produžiti, a partnera ćete ostaviti bez daha.

Seksi i čvrstoj stražnjici rijetko koji muškarac može odoljeti. Međutim, seksi stražnjica nije samo za pokazivanje, već je zaslužna i za dobar seks. Gotovo svaka poza zahtijeva čvrste mišiće na stražnjici koji će vam omogućiti nevjerojatan doživljaj.

O ovim stvarima muškarci i žene zapravo razmišljaju tijekom seksa, tvrdi istraživanje! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije