Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovački Vrtovi Sunca

Tretmani za prirodnu regeneraciju kože lica na bazi zlata čistoće 99,9 posto

Dubrovački Vrtovi Sunca
Foto: Promo
1/3
27.09.2019.
u 09:20

Posljednja u nizu je nagrada World Luxury Spa Awards za najbolji luksuzni resort Hrvatske u 2019. godini koju je dobio wellnes&spa Dubrovačkih vrtova sunca

Wellnes&spa Dubrovačkih Vrtova Sunca proteže se na 3000 četvornih metara i jedan je od glavnih aduta resorta. Gostima i posjetiteljima na raspolaganju su unutarnji bazen dužine 18 metara, jacuzzi, turska i slana kupelj, sauna, aromasauna, fitness, relax zona te bogat izbor masaža i tretmana za lice i tijelo. Luksuz i kvalitetu Spa centra potvrđuju brojne nagrade, a zadnja u nizu je World Luxury Spa Awards gdje je proglašen pobjednikom u kategoriji za najbolji luksuzni resort Hrvatske u 2019. godini.

Dubrovački Vrtovi Sunca također su savršena destinacija za sve sportske i fitness potrebe. Površine 6000 metara četvornih Sportski centar resorta ističe se vrhunskim i potpuno opremljenim dvoranama te bogatim izborom unutarnjih i vanjskih aktivnosti koje omogućuju da i za vrijeme odmora ostanete u formi.

Foto: Arena Hospitality Group

Brojne posjetitelje iz zemlje i inozemstva tu čekaju sportski tereni: od potpuno opremljene teretane, preko teniskih, nogometnih i košarkaških terena, do squasha ili slobodnog penjanja. Među posebnim tretmanima u dubrovačkim Vrtovima Sunca preporučuju SPM tretmane, jedne od najučinkovitijih neinvazivnih anti-aging metoda zatezanja kože. SPM uređaj funkcionira stvarajući vakuum koji ima duboko djelovanje na potkožno tkivo stimulirajući mikrocirkulaciju kože i limfnu drenažu te su ovi tretmani najbrže rješenje do željene figure zbog bržeg sagorijevanja masnih stanica. Cijena jednog tretmana iznosi 800 kuna. Među ovogodišnjim novitetima u ponudi Spa centra su i Booster Nano tretmani za lice za prirodnu regeneraciju kože na bazi zlata čistoće 99,9 posto, peptida i pojačivača biljnih ekstrakta koji hidratiziraju kožu i smanjuju bore. Cijena jednog tretmana je 820 kuna.

Foto: Arena Hospitality Group

Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzan resort s pet zvjezdica i član The Leading Hotels of the World nalazi se na samoj obali Jadranskog mora, jedanaest kilometara od Starog grada Dubrovnika pod zaštitom UNESCO-a. Odredište je to onih gostiju koji žele savršen odmor u Hrvatskoj – bilo da je riječ o romantičnom ili obiteljskom odmoru, spa-opuštanju ili fitness-boravku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije