Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Trendi uzorci ove sezone

Saznajte koji fashion uzorak paše vašoj osobnosti
Foto: Shutterstock
1/16
01.05.2018.
u 08:00

Saznajte koji fashion uzorak paše vašoj osobnosti

Jeste li modni 'ziheraš' ili pak avanturist; naginjete li klasici ili se poigravate novim trendovima; može li se broj boja koje vladaju vašim ormarom nabrojati na prste jedne ruke ili se držite one 'više je više'… Mnogo se o našoj osobnosti može reći prema načinu na koji se odijevamo. I prema tome koje uzorke biramo.

Da, baš su uzorci veliki proljetni trend pa je vrijeme da vaš ormar dobije 'pojačanje' u prugicama, točkicama, kockicama ili cvijeću. Ne brinite, Žuta srijeda u City Centeru one omogućit će vam da odaberete omiljene komade uz neodoljive popuste. A ako niste sigurni koji uzorak paše vašoj osobnosti – evo odgovora.

Točkice
Od bikinija Marrylin Monroe, preko klasičnih haljina princeze Diane do red carpet i street style verzija koje nose Kate Winslet, Amal Clooney i Victoria Beckham – točkice nose samouvjerene žene koje naginju klasici, a koju ponekad žele razigrati i podići na viši nivo. Točkice se najčešće pojavljuju u crno-bijeloj kombinaciji te se mogu nositi 'od glave do pete' ili se stylish dojam može postići odabirom samo torbice ili tenisica s točkicama.

Shooster 749 kn, 10% na sve
Foto: Promo

The Athletes Foot 549.95 kn, 20% na sve
Foto: Promo
Humanic 349 kn, 20% na sve
Foto: Promo


Prugice i kockice
Ako ovo proljeće tražite savršen uzorak za svoje poslovne kombinacije – ne tražite dalje. Prugice i kockice na cipelama, haljinama i bluzama dat će vam dozu ozbiljnosti te poručiti da ste tip osobe koja rješava probleme, donosi odluke i s lakoćom prelazi prepreke. Prugice i kockice preselite i u casual garderobu, a savjetujemo da nabavite barem jedan komad u trendy plavoj boji.

Watch Centar 593 kn, 10% popusta na asortiman satova i nakita
Foto: Promo
s.Oliver 559 kn, 10% na novu kolekciju
Foto: Promo
s.Oliver 479 kn, 10% na novu kolekciju
Foto: Promo
Humanic 369 kn, 20% na sve
Foto: Promo
Esprit 479 kn, 20% popusta na novu kolekciju
Foto: Promo


Cvjetni uzorak
Noseći cvjetni uzorak, a posebno krupni, višebojni – pokazat ćete da želite biti zamijećeni, da ste osoba koja diktira trendove, samosvjesna i izgrađena. Bogate suknje ili haljine cvjetnog uzorka podsjećaju na neka minula, romantična vremena te ikone stila poput Grace Kelly, Sophie Loren ili Audrey Hepburn a, u novije vrijeme, ovaj uzorak je omiljeni poznatoj modnoj kući Dolce & Gabbana. Naravno, cvjetni uzorak možete i dozirati pa ga koristiti samo kao ukras na torbici ili kao detalj na donjem rublju.

ShoeBeDo 549 kn, 20% popusta na novu kolekciju
Foto: Promo

Humanic 449 kn, 20% na sve
Foto: Promo
Ghetaldus 1391 kn, 20% popusta na sunčane i naočale za vid
Foto: Promo
Comma 979 kn, 10% na novu kolekciju
Foto: Promo

Lisca 229 kn, 20% na sve
Foto: Promo

Carpisa 299 kn, 20% na novu kolekciju
Foto: Promo

Imperial 799 kn, popust 20% na novu kolekciju
Foto: Promo

Ključni sezonski komadi s popularnim uzorcima čekaju vas uz neodoljive popuste, samo na Žutoj srijedi, 2. svibnja u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West i Split. A savjete i prijedloge kako stilizirati i u svoju garderobu uklopiti sve ono što ćete uz uštede kupiti - potražite na City Mix&Matchu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije