Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako im smeta

Toalet-papir, upaljena svjetla i ni jedna knjiga razlog su za prekid

toaletni papir
Arhiv VL
04.12.2012.
u 13:22

Neke navike svojih partnera djevojke mogu smatrati nepodnošljivima i totalno im narušiti sliku o njima ma koliko privlačni bil. Zato oprez, dečki!

Iz stila života i uređenja sobe ili stana (pa makar i podstanarskog) puno se toga može iščitati. Svakome je zanimljivo kada partneru prvi put "zaviri" u stan jer se o njemu može doznati puno toga – od toga koliko je (ne)uredan, kakvu glazbu sluša i ima li "talenta" za slaganje piramide prljavog suđa u sudoperu. Jedan pogled u tom slučaju govori tisuću riječi. 

Naravno da o drugoj strani ovisi kako će način života svog odabranika prihvatiti ili ne prihvatiti. Razbacano rublje po podu ili dlake u umivaoniku neke će ostaviti ravnodušnima, a neke će raspametiti toliko da su spremni zbog toga i prekinuti vezu, piše Huffingtonpost.

Evo nekoliko razloga koje žene navode kao razlog za prekid: 

1. Tuljac role toaletnog papira koji nije zamijenjen novom rolom

2. Nečiste plahte na krevetu

3. Jeftini Ikeini stolići

4. Upaljena svjetla u stanu

5. Nepokupljene dlake u umivaoniku

6. Naslagano prljavo suđe u sudoperu

7. Ni jedna knjiga na polici

8. Razbacana odjeća po podu

9. Nepostojanje ručnika za brisanje ruku

10. Lava-svjetiljka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije