Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva

Tilda Swinton se konačno našminkala i odlično joj stoji!

tilda swinton
Foto: Candy
1/4
23.05.2012.
u 00:01

Jeste li prepoznali o kome je riječ? Jedna, jedina, neponovljiva Tilda Swinton, koja se ne šminka ni za crveni tepih, za četvrtu naslovnicu časopisa Candy transformirala se u zlatnu kraljicu. I, da, našminkana je!

Jedna od najtalentiranijih glumica Tilda Swinton svoju je moć transformacije već pokazala u mnogim filmovima. A zahvaljujući androginom izgledu, ovu 52-godišnju glumicu mnogi urednici zasipaju modnim ulogama. Jedna je od zapaženijih ona za časopis W na čijoj je naslovnici zasjala poput Davida Bowieja.

No ovog puta osebujna ikona stila, koja se ne šminka čak ni za crveni tepih, za prvi je modni transseksualni časopis Candy pokleknula te dopustila da je našminkaju. Tako je na naslovnici doslovno zablistala u zlatnoj haljini od lamea Antonyja Pricea, a narančaste kovrče i dramatični make up savršeno su se uklopili u imidž fatalne kraljice.

Fotograf Xevi Muntane i kreativni direktor Jerry Stafford zaslužni su i za editorijal "The Transformer", u kojem se Tilda odmaknula od besprijekorno elegantne dive i pokazala koliko lica ona zaista ima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije