Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Tiktokerica tvrdi da cijelo vrijeme pogrešno brijemo noge: ‘Moja nova metoda uštedjet će vrijeme i vodu!'

Tik Tok
02.01.2023.
u 22:50

Viralni video mnoge korisnike je iznenadio, no neki su priznali da to već i rade

Brijanje nogu nikome baš i nije zabavan zadatak, no ako želite svilenkaste noge, a ne želite se depilirati, to je nešto što se mora obaviti. S obzirom na to da mnogi to počnu raditi u ranom pubertetu, većina žena zasigurno misli da su tehniku brijanja nogu već usavršile, te da sve rade kako treba. Međutim, jedna žena zaprepastila je korisnike Tik Toka, nakon što je podijelila svoj trik za brijanje, a mnogi se pitaju zašto se toga nisu sjetili ranije, piše Mirror.

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete!

1/7

Savjet za uštedu vremena uključuje zatvaranje vode dok se brijete, a umjesto ispiranja britvice pod mlazom vode nakon svakog poteza, dlačice uklanjate na drugačiji način. Kao što je @charmakeupnz tvrdi u viralnom TikToku, britvicom možete nježno kliziti u suprotnom smjeru od načina na koji ste se brijali kako biste oslobodili zarobljene dlačice.

- Upravo sam shvatila da sam krivo brijala noge zadnjih 20 godina. Ono što radimo je da cijelo vrijeme puštamo vodu i obrijemo red, zatim britvicu isperemo pod vodom pa obrijemo drugi red,  no tako možemo cijeli dan. Umjesto toga, obrijete red, skliznete britvicom prema dolje i to ponavljate. Dlačice se izbacuju dok klizite gore-dolje po nogama - objasnila je, demonstrirajući trik svojim pratiteljima.

Hvaleći svoj savjet, za koji smatra da je "puno brži i lakši", rekla je: "Prije nego što pitate, obećavam da nikada nisam porezala nogu radeći ovo." U naslovu je pratiteljima poručila i da prihvaća ako netko misli da je to odvratno.

@charmakeupnz Cancel me if this is gross #lifehack #shavinghack #beautytip #beautyhack #tiktoktaughtme ♬ Kill Bill - SZA

Ispostavilo se da trik nije sasvim nepoznat svima, jer su mnogi pisali kako to već i rade, no ipak je bilo i onih koji su za to čuli prvi put. 

- Imam 33 godine i ne znam kako nisam znala za ovo - napisala je jedna korisnica.

"I ja sam ovo radila pogrešno cijeli svoj život. Hvala što ste podijelili trik s nama", komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Radim ovo nekoliko godina i stvarno čini čuda!"

Žena kaže da pećnicu čisti samo jednom godišnje: "To je dovoljno ako sami napravite ovakvo sredstvo..."

 

Ključne riječi

Komentara 2

SP
Stari panj
23:01 02.01.2023.

Ima li neki savjet na Tik Toku kako se briše stražnjica? Jer očito smo to krivo radili sve ovo vrijeme.

Avatar Nashorn
Nashorn
11:24 04.01.2023.

Tiktokerica!? Nema mi gorega nego kad je nečije zanimanje tiktoker ili youtuber. To je znak sumraka civilizacije :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije