Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primjene u kućanstvu

TikTokerica pokazala za što sve koristi pastu za zube: 'S njom čistim i pribor za jelo i tenisice!'

TikTok/lynsey_queenofclean
15.11.2021.
u 15:29

Pastu za zube koristi i za čišćenje prljavih tenisica, a nakon kraćeg trljanja zaista izgledaju kao nove.

Stručnjakinja za čišćenje i autorica Lynsey Crombie podijelila je nedavno svoje trikove za korištenje paste za zube u videu u kojem kaže da pastu, osim za pranje zubi, često koristi i u kućanstvu.

U svom videu Crombie tako pod imenom lynsey_queenofclean pokazuje kako malo paste za zube s krpom utrlja na glačalo, kako bi s njega uklonila mrlje.

@lynsey_queenofclean

✨Make your home sparkle with toothpaste ✨#cleanwithme #satisfyingcleans #cleantok #cleaningtiktok #cleaning #fyp #queenofclean

♬ Whats The Prob Dog? (Let me Think About It) - WISEKIDS & Ida Corr

Njen se drugi savjet odnosi na čišćenje prljavih tenisica za koje koristi četku za čišćenje i pastu, a nakon kraćeg trljanja tenisice zaista izgledaju gotovo kao nove.

Pasta se, pokazala je, može koristiti i za čišćenje srebrnog pribora za jelo s kojeg lako uklanja mrlje od vode i kamenca.

Zadnji trik pokazuje kako korisnica sa spužvom i pastom besprijekorno čisti sudoper od nehrđajućeg čelika, koji je nakon kraćeg trljana zablistao kao nov.

Crombie kaže da će vjerojatno svaka pasta slično odraditi posao jer uglavnom sve imaju isti sastav, a za besprijekorno čiste čaše savjetuje da se u perilicu posuđa doda - limunova kora. 

- Ubacite je u prostor za pribor za jelo i čaše će biti sjajnije nego s bilo kojim kupovnim sredstvom - rekla je.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti `čuda'

1/5

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije